stożek!
-
- Kontakt:
stożek!
Witam wszystkich.
Dostałbym jakiegoś aktualnego headcam'a, z stożka lub czego mógłbym się spodziewać dużych wertepów czy jakiś dużych uskoków które sie da jakoś ominąć itd ? i czy trasa jest jakoś wielce stroma ?
Dostałbym jakiegoś aktualnego headcam'a, z stożka lub czego mógłbym się spodziewać dużych wertepów czy jakiś dużych uskoków które sie da jakoś ominąć itd ? i czy trasa jest jakoś wielce stroma ?
Pozdrawiam misiekmisiu
.

Cześć !
Na stożku znajduję się kilka tras .
A - line : najłatwiejsza .
B - line : łatwa .
Pucharówka : górna część dość trudna , techniczna , jakiś wielkich skoków tam nie ma .
Trasa zadbana jak zwykle z resztą .
Filmik z zawodów http://www.pinkbike.com/video/361060/#top
Na stożku znajduję się kilka tras .
A - line : najłatwiejsza .
B - line : łatwa .
Pucharówka : górna część dość trudna , techniczna , jakiś wielkich skoków tam nie ma .
Trasa zadbana jak zwykle z resztą .
Filmik z zawodów http://www.pinkbike.com/video/361060/#top
Re:
Jeśli masz 2 hamulce i w miarę rozsądne umiejętności to da się, ale czy jakąkolwiek przyjemność z tego będziesz miał - nie wiem. Ja bym nie miał.Wojtek21 pisze:Pany pojeżdżę dirtówą z 100mm skoku tam, czy nawet o tym nie myśleć
btw, adiko, B-Line jest znacznie łatwiejsza od A-Line, szczególnie dla początkujących. A-Line jest ogólnie trudniejsza, oferuje większe loty i ma parę źle zrobionych hop, które mogą być niebezpieczne, tym bardziej dla osób dopiero zaczynających.
-
- Kontakt:
Byłem na stożku
całkiem fajne traski polecam.Troche bałem sie pucharówki ale przejechałem całą trase bez znoszenia roweru lub coś i bez "gleby" niektóre uskoki normalnie latałem a niektóre omijałem ogólnie bardzo fajna traska napewno trudniejsza od żaru na którym byłem pierwszy raz w górach a stożku 2-gi więc jestem z siebie zadowolony ale a-line na żarze jest jednak lepszy niż na stożku
i to owiele

Pozdrawiam misiekmisiu
.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja maksymalnie leciałem 5m(z mojego punktu widzenia i nie wiem czy nie przesadziłem), a zazwyczaj to po 3m, ale to bardziej trasa freeride niż downhill i w dodatku na miejskiej łące. A na stożku maksymalnie byłem 3-4 razy. Jak w niedzielę uda mi się pojechać na Stożek to może zrobię i dam parę filmików na YouTube. 

UMF Duncan d2 Merida+ rs boxxer rc 2011.+ Fox Dhx 5.0
Re:
jak co roku , Diverse downhill contest otwierające sezon , czasami organizują jeszcze jdeną edycję beskidia downhill , ale w tym roku już nic nie będzie .Nieznajomy1596 pisze:Ja mam 12 lat i przejechałem całą pucharówkę od góry, aż po sam dół i było fajnie gdybe nie parę gleb, ale całą jechałem pierwszy raz. A tak z innej beczki wie ktoś kiedy odbędą się najbliższe zawody dh na stożku dla nieletnich?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
to zależy raczej jakie kto ma umiejętności,ile włożył siły itd treningów aby być dobrym ile razy zdaża się sytuacją gdzie młodszy jest lepszy od starszego i na odwrót pozatym nieliczy się miejsce na zawodach pierwsze czy drugie czy tam któreś tylko styl,technika i że umiesz przejechac traske 

Pozdrawiam misiekmisiu
.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: