[Adas^^] Specialized Demo 8 + Rock Shox Totem Coil
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re:
Jeździ świetnie, wysokość totema jest idento jak boxxera, więc geo zachowane. Nie czuje braku tych 20mm skoku. Ogólnie rower trochę mało skoczny, ale naprawdę bardzo dobrze się lepi i wybiera.Paul pisze:o, ciekawe połączenie, ja się właśnie zastanawiam czy mojego Demo nie potraktować jednopółką, jak Ci to pasuje zawieszeniowo? Dobrze się jeździ ?
Bardzo sobie chwale kulturę pracy totema, być może to efekt częstego serwisowania. Bałem się trochę o brak sztywności w połączeniu rama full + sterówka 1 i 1/8', ale jest spoko.Banan725135650 pisze:Genialne połączenie! A jeśli dobrze kojarzę to Totem z moich stron, jak się sprawuje?
Generalnie mam do zmiany jeszcze kasete, łańcuch i przerzutkę, ale nie będę inwestować w wysoką półke, raczej coś ekonomicznego.
UP!
Zmieniony prawie cały napęd, parę gratów pomalowanych. Jest lepiej kolorystycznie niż było. Dalej przeszkadza totem, ale szkoda oryginalnego lakieru.
Zębatka: Shimano 36t
M.Stars Components 36T
Łańcuch: Shimano HG 50
Shimano HG 53
Napinacz: Homemade
MRP G2
Przerzutki: Shimano Sora
Shimano Zee
Manetki: Shimano Alivio (stara, ekran pod kierą)
Sram X5
Kaseta: Shimano HG 50
Zdjęcia pierwszy post.
Zmieniony prawie cały napęd, parę gratów pomalowanych. Jest lepiej kolorystycznie niż było. Dalej przeszkadza totem, ale szkoda oryginalnego lakieru.
Zębatka: Shimano 36t

Łańcuch: Shimano HG 50

Napinacz: Homemade

Przerzutki: Shimano Sora

Manetki: Shimano Alivio (stara, ekran pod kierą)

Kaseta: Shimano HG 50
Zdjęcia pierwszy post.
Mimo, że nie testowałem jeszcze zębatki w terenie to muszę pochwalić ten produkt za to, że w takiej cenie wygląda na naprawdę produkt wysokiej jakości. Wolę swojego totema niż jakiegoś marnego boxa rc...
Pytanie do właścicieli Foxa 40: Wiecie może jaka jest średnica zewnętrzna uszczelek? Da rady zgrać to z totemem? Wolałbym jednoczęściowe SKF założyć jak się da.
Pytanie do właścicieli Foxa 40: Wiecie może jaka jest średnica zewnętrzna uszczelek? Da rady zgrać to z totemem? Wolałbym jednoczęściowe SKF założyć jak się da.