Roman_Maxx Jak ten element może być "customowy"? Różne kolory?
maciek000111999 Polimerowe są ok, ale jak kupisz na tej aukcji i zamontujesz do swoich standardowych tulejek to za chwilę zrobi Ci się luz, bo do tych pasują tylko te sprzedawane na pozostałych aukcjach (te ślizgi mają minimalnie większy otwór).
ja zakladalem do swojej vanilli polimerowy slizg jakies 2 lata temu chyba i przy starych tulejkach do dzisiaj nie mam zadnego luzu wiec nie wiem o czym mowisz GgG
Szakall Ja też kupowałem z tej aukcji panewki polimerowe i tak samo byłem z nich zadowolony, ale teraz na tej aukcji są dostępne panewki dopasowane do tulejek - ich otwór nie ma 12.7mm tylko minimalnie większy, powiedzmy 12.75mm. Przez to wkładając normalną tulejkę nie wchodzi na wcisk i szybciej się luzuje. Napisz do sprzedającego, myślę że najlepiej to wytłumaczy.
"GgG" tak może być normalnie customowy, ponieważ każda rama ma inne szerokości a Proshox takie Ci zrobi, na każdy wymiar włącznie do tulejek z przesuniętym otworem (mimośród) do regulacji. A odpowiadając wprost to tak można zmówić także elementy anodowane na niestandardowe kolory.
A to o czym piszesz minimalnie większy, to się nazywa tolerancja pasowania!
Mam pytanie. Potrzebuję do fox dhx 5.0 ślizg 1/2 12.75. Problem polega na tym, że znalazłem taki jak potrzebuję, ale on ma 1/2 12.70. Będzie pasowało? Tłok będzie dobrze działal i nie będzie go przymulać?
wiesz co, coś pisał i wstawił zdjęcie na pb. Piszę z telefonu, ale wejdź na moje pb (link w podpisie), wejdź w znajomych i znajdź gościa o w/w nicku, ma sporo zdjęć z serwisów itp, powinno coś tam być