Czy posiada ktoś taką przejściowkę i mogł by mi powiedzieć jakie są tam gwinty? Potrzebuję do Vivida 5.1. Szukałem nie mogę nigdzie znaleść. Ewentualnie jak ktos ma taki adapter i chce go odstąpić za mądre pieniadze to czekam na odp
PS. Dla mądrali jeden wiem, że ma taki sam gwint jak wentyl
Załączniki
Sid adapter
DRP_Sk8ZAD-SID-is.jpg (13.37 KiB) Przejrzano 1591 razy
Pompki do amorów z Decathlon-a mają w zestawie adapter do sid-a. Cena całkiem przyzwoita, pompka też, adapter wymaga wymiany oringu na grubszy i można dymać vividy...
Pompka w decu chyba 120zł. Spzredałem kiedyś taki adapter jednej osobie z forum i do vivida on nie do końca pasuje ale dając grubszy oring czy jeszcze jeden - nie pamiętam - jest ok jak to napisał marudny.
Przy innych pompkach też powino to być, sprawdź czy ten mniejszy gwint nie jest taki sam jak w preście.
GgG pisze:Pompka w decu chyba 120zł. Spzredałem kiedyś taki adapter jednej osobie z forum i do vivida on nie do końca pasuje ale dając grubszy oring czy jeszcze jeden - nie pamiętam - jest ok jak to napisał marudny.
Przy innych pompkach też powino to być, sprawdź czy ten mniejszy gwint nie jest taki sam jak w preście.
Chyba wiem komu :>
Niestety, to fakt nie pasuje. Ale można na przykład owinąć gwint izolacją, też jest ok, wiele domowych sposobów na poprawienie tego