[DAMPER] przejsciowka RS Vivid Sid jaki gwint

krat
Kontakt:

[DAMPER] przejsciowka RS Vivid Sid jaki gwint

Post autor: krat »

Czy posiada ktoś taką przejściowkę i mogł by mi powiedzieć jakie są tam gwinty? Potrzebuję do Vivida 5.1. Szukałem nie mogę nigdzie znaleść. Ewentualnie jak ktos ma taki adapter i chce go odstąpić za mądre pieniadze to czekam na odp :D

PS. Dla mądrali jeden wiem, że ma taki sam gwint jak wentyl 8)
Załączniki
Sid adapter
Sid adapter
DRP_Sk8ZAD-SID-is.jpg (13.37 KiB) Przejrzano 1591 razy
marudny
Kontakt:

Post autor: marudny »

Pompki do amorów z Decathlon-a mają w zestawie adapter do sid-a. Cena całkiem przyzwoita, pompka też, adapter wymaga wymiany oringu na grubszy i można dymać vividy...
FRmaniak
Kontakt:

Post autor: FRmaniak »

ja obwijałem pakułami trochę i też dało radę nadmuchać Vivida

GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

Pompka w decu chyba 120zł. Spzredałem kiedyś taki adapter jednej osobie z forum i do vivida on nie do końca pasuje ale dając grubszy oring czy jeszcze jeden - nie pamiętam - jest ok jak to napisał marudny.

Przy innych pompkach też powino to być, sprawdź czy ten mniejszy gwint nie jest taki sam jak w preście.
KubaLa
moderator
Kontakt:

Re:

Post autor: KubaLa »

GgG pisze:Pompka w decu chyba 120zł. Spzredałem kiedyś taki adapter jednej osobie z forum i do vivida on nie do końca pasuje ale dając grubszy oring czy jeszcze jeden - nie pamiętam - jest ok jak to napisał marudny.

Przy innych pompkach też powino to być, sprawdź czy ten mniejszy gwint nie jest taki sam jak w preście.
Chyba wiem komu :>
Niestety, to fakt nie pasuje. Ale można na przykład owinąć gwint izolacją, też jest ok, wiele domowych sposobów na poprawienie tego :)
Z gówna bata nie ukręcisz.
Szakall
Kontakt:

Post autor: Szakall »

Troche odkopie temat, czy taki adapter http://rowerowy.com/sklep/narzedzia-ser ... hi-adapter pasuje do vivida?
http://www.pinkbike.com/u/szakal/album/
KubaLa
moderator
Kontakt:

Post autor: KubaLa »

Nie wiem, ale stawiam piwo, że nie ;)
Z gówna bata nie ukręcisz.
ODPOWIEDZ