Kasa na koncie.
Pan frirajdmarket zadzwonil i sobie temat wyjasnilismy.
Szkoda ze wymagalo to tylu nerwow, oskarzen i braku zaufania do ludzi. Ale zapewne i ja i Oni wyciagneli z tej hecy nauke ktora bedzie procentowac w przyszlosci.
Dziekuje wszystkim za wsparcie w tych trudnych dla mnie chwilach...Moj konkubint prawie sie rozpadl przez ta akcje. Zdrowie podupadlo...tych hektolitrow kawy wypitych nad klawiatura i nerwow w ubikacji nigdy nie zapomne...
A teraz jeszcze z dwa razy rypne piasta o ziemie i zapakuje tym razem prawidlowo czyli czloneczek w dziureczke...a nie obok Panie frirajdmarket!
Pozycjonowanie dostajecie w gratisie...
Pozdro!
FREERIDEMARKET - UWAGA!
Tak jeszcze odnośnie białych piast, od lipca 2010 mam biała piastę Dartmoora, Freeforce, będzie to razem 4 sezony, średnio 3-4tys. km na sezon. Zero zadrapań, obić itp, jakby ją dobrze umyć to jedyne ślady na lakierze to te gdzie szprychy dotykają kołnierzy, reszta jak nowa.
Ale wiadomo, lakier lakierowi nierówny, podobnie jak anoda anodzie. Dobrze to widać po pedałach właśnie, czasem, jak jest kijowa anoda, po kilkudziesięciu km zaczyna złazić, jak jest dobra, trzyma się bardzo długo.
Ale wiadomo, lakier lakierowi nierówny, podobnie jak anoda anodzie. Dobrze to widać po pedałach właśnie, czasem, jak jest kijowa anoda, po kilkudziesięciu km zaczyna złazić, jak jest dobra, trzyma się bardzo długo.