Jakie przerzutki ?
Jakie przerzutki ?
Witam szukam dobrych przerzutek do DH (oczywiście w rozsądnej cenie), gdyż moje się rozwaliły po grubszym skoku i chcę kupić coś co nie połamie się, ani nie pognie po paru skokach więc co polecacie ?? PS : Sory jeśli w złym dziale 

Re:
w moim przypadku wycisza (miałem Srama x5)Kwiat126p pisze:Zee moze być ze sprzęgłem i nic nie wycisza. Używke dorwalem za 160 zl.
Re:
Wycisza bo mniej lancuch lata i sie tłuczeKwiat126p pisze:Zee moze być ze sprzęgłem i nic nie wycisza. Używke dorwalem za 160 zl.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Banan szanuj moją inteligencję
wiadomo ze tak i wszystko jest sztywne. Ale jak mimo to jest sztywne i dodatkowo moge to dokrecic i bedzie jeszcze sztywniejsze albo cos to moze tak zrobie. Jak sprawdzam ręką to ani drgnie. Wybralem Zee bo wlasnie ma sprzęgło, krotki wozek i to jest shadow a nie jak te Sramy wystające. Wiec to chyba najlepszy mozliwy wybor. Z resztą jeździłem ostatnio z 2 kolesiami u nas co też mieli Zee i na kamieniach trzaskało jak zwykle
A łańcuch może trzaskać mimo tego że Zee ma sprzegło bo i tak się buja łańcuch co nieco, a przy korbie znajduje sie on najbliżej trójkąta ramy wiec nie ma dlugjej drogi żeby trasnąć o tenże.