wrocław
-
- Kontakt:
No ja jednak mysle ze hopa bedzie akuratniejsza, no i nawet mam juz lokalizacje. Z powodu braku miejscowy na ta hope w okolicach bsk (jak sie zjezdza na ta hope na 2 osoby to wcale predkosc nie jest taka duza i nie da sie zabardzo dokrecac, gdzieindziej nie ma miejsca) moze to byc +/- miedzy moim domem a Stinkiego :-D. Mianowicie chodzi o te 2 gorki przy placu zabaw na Mikolowskiej. Kiedys nawet byly tam jakies hopy (stoly) ale zarosniete i wogole poniszczone. A pomysl na tamtejsze hopy wymyslil Skrzypek, moze ktos zna, niebieski giant z jakims niebieskim suntourem. W tym tygodniu pojade tam oblukac miejscowe, po roku nieobecnosci pewnie sie cos zmienilo. Jak popatrze to napisze albo powiem jak tam jest. Ewentualne kopanie czy cos raczej na wiosne.
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
-
- Kontakt:
No tak, ale tam juz jest bardziej plaski wal, trzeba bedzie rozryc troche walu zeby nie bylo krzakow, a naruszanie walu (ale tylko walu, milimetr za walem to juz moze byc cokolwiek chcemy - moj tato pracuje w RZGW na Zaciszu i sie dowiedzialem, za pare dni bede nawet wiedzial kogo dokladnie jest to teren i dokad) niesie za soba niechetnie nastawionych do naszych wyczynan ludzi. A jak sie zrobi za podwojna hopa to bedzie mozna w kupe wlceciec ;-PPPPPP, nie mowiac juz o podstepnie wystajacych koncowkach drzew (kto je do cholery wogole tam zostawil???? ;->) i galeziach. No i juz sie nie bedzie mialo predkosci.
A ten plac zabaw to nie jest taki do konca z dziecmi, obok jest rampa ze wszelkiego roddzaju sk8erami itp a w kosza graja calkiem nizli kolesie, czesto studenci. A dzieciaki i tak sie tam nie beda platac, hopy moze zaslaniac druga gorka bo sa 2, prawie takie same (cos takiego jak kilimandzaro). A napedzic sie bedzie mozna ze hoho, +/- tak jak na kili. Co roku odbywa sie tam festyn, a obok mieszka Wladyslaw Frasyniuk (szeffo Unii Wolnosci). Moze byc fajnie
A ten plac zabaw to nie jest taki do konca z dziecmi, obok jest rampa ze wszelkiego roddzaju sk8erami itp a w kosza graja calkiem nizli kolesie, czesto studenci. A dzieciaki i tak sie tam nie beda platac, hopy moze zaslaniac druga gorka bo sa 2, prawie takie same (cos takiego jak kilimandzaro). A napedzic sie bedzie mozna ze hoho, +/- tak jak na kili. Co roku odbywa sie tam festyn, a obok mieszka Wladyslaw Frasyniuk (szeffo Unii Wolnosci). Moze byc fajnie
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
-
- Kontakt:
jutro jade do wrocka i mam kilka pytań:
1) gdzie są jakies sklepy rowerowe (nie szosowe :/) ?
2) gdzie są jakies miejscówki blisko (niedaleko) rynku najlepiej?
3)jezdzi ktos w tym skateparku na placu wolności czy jakims takim?
4)kolega deskorolkowiec chciał ,abym sie popytał o numery komórkowe jakis deskorolkowców (w celu umówienia się na wspólną jazde skatepark-miasto)
pozdro
1) gdzie są jakies sklepy rowerowe (nie szosowe :/) ?
2) gdzie są jakies miejscówki blisko (niedaleko) rynku najlepiej?
3)jezdzi ktos w tym skateparku na placu wolności czy jakims takim?
4)kolega deskorolkowiec chciał ,abym sie popytał o numery komórkowe jakis deskorolkowców (w celu umówienia się na wspólną jazde skatepark-miasto)
pozdro
kee?? Nie rozumiem... Czy obok tej pierwszej (z dziura) z walu chca zrobic kilka mniejszych??? Jesli tak, to ta duza hope mozna zrobic dalej od bsk, ale wazne, aby byla spora predkosc najazdu, ktora mozna osiagnac tylko zjezdzajac z walu... Nie wiem czy ktos mnie rozumie, ale jak cos jest niejasnego to pytajcie :D