Jaka rama do slopestyle&dirtjumping
Jaka rama do slopestyle&dirtjumping
Siemka,potrzebuje ramki do slopestyle i dirtjumpingu,przeznaczyć chce 1700zł,ale kompletnie nie wiem co wybrać w tej cenie,jakieś propozycje?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
Proponowalbym dobrego sztywniaka, ciezko za ta cene bedzie dostac przyzwoitego fulla z damperem. Jak zalezy Ci na pieniadzach to uzywka, polecam ns majesty, ale tutaj wolna reka, zalezy jaka rama Ci sie spodoba, i ktorej wielkosc/geometria bedzie Ci pasowac. Dobrym rozwiazaniem z perspektywy ceny jest takze nowy two6player. A jesli chcesz juz przeznaczyc te 1700zl to nowe ns majesty, spezialized p3 lub jakis dartmoor na bogatosci 
Chyba ze wolisz rame wieksza, lub mniejsza niz standardowe to pisz.

Chyba ze wolisz rame wieksza, lub mniejsza niz standardowe to pisz.
- Transition Double
- Banshee Rampant
- NS Soda Slope
- Dartmoor Shine
- Kona Bass
Trzy ostatnie masz z osią obrotu na suporcie, więc zrobisz singla, ale kosztem gorszej pracy zawieszenia w stosunku do pierwszych dwóch. Nic więcej mi nie przychodzi do głowy obecnie, ale raczej z tym budżetem to nic innego nie znajdziesz...
- Banshee Rampant
- NS Soda Slope
- Dartmoor Shine
- Kona Bass
Trzy ostatnie masz z osią obrotu na suporcie, więc zrobisz singla, ale kosztem gorszej pracy zawieszenia w stosunku do pierwszych dwóch. Nic więcej mi nie przychodzi do głowy obecnie, ale raczej z tym budżetem to nic innego nie znajdziesz...
43RIDE magazyn rowerowy
Fajna przemyślana rama:
https://www.canyon.com/_pl/mountainbike ... tml?b=3525
https://www.canyon.com/_pl/mountainbike ... tml?b=3525
-
- Kontakt:
Re:
Chyba najlepsza opcja w tym budżecie z tym przeznaczeniem, jeśli jest bez wad to skłaniałbym się własnie ku wyborze tej ramy.wjureczka pisze:Chodziło mi o ramy typu Banshee rampant,takową znalazłem za 1700zł z roku 2012Interesują mnie używki.