[Napinacz] E.13 LS1+ połamany dolny slider / zamiennik

hendels
Kontakt:

[Napinacz] E.13 LS1+ połamany dolny slider / zamiennik

Post autor: hendels »

Czołem,

połamałem dolny slider w swoim napinaczu E.13 LS1+, chciałem dostać gdziekolwiek nowy, nikt kto odpowiedział nie miał na stanie ani u dystrybutora nie było na zamówienie, dziwna sprawa. Bez napinki ciężko jeździć, patent z butelką raczej odpada, więc pomyślałem o zamienniku, może ktoś ma wiedzę czy od innych napinaczy podejdzie jakiś dolny slider i to sprawdził (bez upośledzenia pracy rolki ani kompromisów) lub może stwierdzić czy ten od innego modelu podejdzie:
http://7anna.pl/product-pol-2744-Dolny- ... S-SS-.html
albo zwyczajnie ktoś ma dostęp do slidera i chce spylić, to jestem chętny na pw.

pozdro
Mongolski
Kontakt:

Post autor: Mongolski »

wywaliłem dzis rower "do gory nogami" i niestety tez mam delikatnie peknieta obudowe.. ale u mnie jest w srodku zebatka a to jest sam slider. podejdzie toto?;p
enduro/ fr/ street  www.pinkbike.com/u/mongolski/
hendels
Kontakt:

Post autor: hendels »

chodzi dokładnie o obudowę, która mi się rozleciała(wcześniej pękła, później odpadła 1/4, a teraz cała zewnętrzna część obudowy), sliderem nazywają całość w sklepie, stąd moja nomenklatura. Udało mi się dostać pudełeczko z hadronu, tak więc polecam się pośpieszyć :) bo zagranicą po 120 zł.

pozdro
ODPOWIEDZ