Mam teraz RS Pike 409 lecz strasznie sra olejem, zawsze gdy wracam do domu muszę szorować nogi ze smaru. Na dodatek jest zbyt miękki i ma wytarty prawie cały teflon. Max 500zł. Dodam tylko że waże 55kg, pozdrawiam!

OŚKA QR 9
hydron pisze:Jaki budżet?
Ligeiro pisze:Max 500zł.
To może zamiast kupować nowy amor to naprawisz ten co masz? Bo jak masz wytarty teflon i sra olejem to wygląda na to, że o serwisie zapomniałeś i w nowym amorze stanie Ci się to samo.Ligeiro pisze:Siemano, tak jak w tytule zaproponujcie mi jakiś amortyzator do ramy Hornet 2011. Jeżdże w FR, czasami też skocze sobie z jakichś schodów, ale głównie to właśnie Freeride. Myśle że nie więcej niż 150-160mm skoku.
Mam teraz RS Pike 409 lecz strasznie sra olejem, zawsze gdy wracam do domu muszę szorować nogi ze smaru. Na dodatek jest zbyt miękki i ma wytarty prawie cały teflon. Max 500zł. Dodam tylko że waże 55kg, pozdrawiam!
Zła sprężyna/złe ciśnienie.Ligeiro pisze:Spaced, ja już taki kupiłem. O nowy będę się troszczył.
W dodatku wcale mi nie pasuje ponieważ jest biały, a rower mam czarno-zielony. Dodam jeszcze tylko że waże 55 kg i go dobijam przy skakaniu Step-Up'a to chyba jest coś nie tak...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość