demo 2010 vs glory 2011 operator 2012 dh
demo 2010 vs glory 2011 operator 2012 dh
Witam od 2 lat jeżdzę na konie stinky 2009 z vividem 5.1 nazbierałem gotówkę na części rowerowe i myślę o zmianie ramy. Która jest warta polecenia z ram umieszczonych w temacie. Na operatorze jeżdziłem i nie odczułem specjalnej różnicy pomiędzy stinky, a operatorem- reszta to niewiadoma dla mnie, ale trafia w budżet do 3000 zł.Proszę o konkretną pomoc.
bartson
trochę cienko z interpunkcją kolego
do czego ta rama? Bo na podstawie tego co czytam na forum od lat (osobiście nie jeździłem na żadnej z nich) to Operator jest bardziej do fr, pozostałe bardziej w kierunku czystego dh. Glory vs Demo to ramy porównywane już niejednokrotnie i mógłbyś poszukać w "szukajce". Osobiście wybrał bym chyba Demo

do czego ta rama? Bo na podstawie tego co czytam na forum od lat (osobiście nie jeździłem na żadnej z nich) to Operator jest bardziej do fr, pozostałe bardziej w kierunku czystego dh. Glory vs Demo to ramy porównywane już niejednokrotnie i mógłbyś poszukać w "szukajce". Osobiście wybrał bym chyba Demo
Re: demo 2010 vs glory 2011 operator 2012 dh
Jak nie odczułeś róznicy pomiedzy operatorem i stinky to nie zmieniaj ramy bo nie odczujesz róznicy między rowerami. Znaczy, może jak zadziałą efekt placebo i zajarasz się logiem firmy to tak ale jak dwie tak bardzo różne od siebie ramy sprawdzałes i nie czujesz różnicy to mysle, ze jedyne co poczujesz to róznica pomiedzy sztywniakiem a fullem.bartson pisze:Witam od 2 lat jeżdzę na konie stinky 2009 z vividem 5.1 nazbierałem gotówkę na części rowerowe i myślę o zmianie ramy. Która jest warta polecenia z ram umieszczonych w temacie. Na operatorze jeżdziłem i nie odczułem specjalnej różnicy pomiędzy stinky, a operatorem- reszta to niewiadoma dla mnie, ale trafia w budżet do 3000 zł.Proszę o konkretną pomoc.
Ja powiem tak demo fajne miałem i fajnie ugina się ale brak ośki 12x150 albo 12x135 niestety , glory fajne ale ja bym z tych trzech brał operatora fajna ramka bo tą też miałem i i wydaje mi się że z tych 3 ram to operator na 1 miejscu glory 2 a demo 3 .
Na zamówienie ! (spodnie ,jerseye ,gogle , kaski , ochraniacze , buzery itd ) GG:13394531
Cenowo ramki by mnie wyszly 2500 demo z dhx4, a glory 2800 z vividem R2 na glorce wczoraj siedziałem i spodobała mi się jej praca -wydaje mi się dużo lepsza od operatora , ale o demo nic nie wiem i nie mam okazji pojeżdzić na niej.Oto wymienione ramy: glory http://allegro.pl/giant-glory-2011-vivi ... 28360.html i demo : http://allegro.pl/specialized-demo-8-20 ... 00880.html Poproszę o pomoc kogoś kto posiadał demo 2010 i glorke 2011.
bartson