Witam
Razem z kolega prowadzimy stronke wspierajaca bikepark haffjel https://www.facebook.com/pages/Ikke-leg ... 32?fref=ts .
Obenie prowadzimy sprzedaż naklejek ( https://www.facebook.com/59552063716893 ... =3&theater) by każdy mogł wyrazic swoje wsparcie. Ciesza sie one niesamowitym zainteresowaniem, Zamowien jest tyle że nie wyrabiamy sie w ich produkcji . Zamowien przybywa z calego świata min, wyslalismy mase do stanow i całej europy.
Chcielibymsy, wyjsc jeszcze bardziej na przeciw i zrobic naklejki z naszym haslem na obrecze w roznych stylach i kolorach tak by kazdy mogł odswiezyc smoj rower w fajne kolorki i tym samym pokazac swoje wsparcie.
Jesli chodzi o zrobienie zwyklych naklejek nie bylo z tym problemu jednak z sworzeniem naklejek na obrecz pojawiaja sie shody. Dlagego też mam do was drodzy forumowicze ogromną proźbę moze ktos z was posiada elektorniczny projekt naklejki na obrecz ktory były odpowiednio sformatowanych i pasowalby do naklejeknia na obrecz a ktory my byśmy mogli zmodyfikowac pod nasz szczytny cel.
Z gór dziekuje za wsparcie oraz wasze opinie pozdrawiam Piotr
Naklejki na obrecze Wsparcie dla bikeparku Hafjell
Cięzko, a nawet niemożliwe może być dopasować uniwersalny szablon pod wszystkie dostępne obręcze na rynku, na customizacja może być na tyle uciążliwa, że nie opłacalna. Pozostańcie przy tradycyjnych rozwiązaniach, stwórzcie za XX$ arkusz a4 naklejek na przezroczystej foli jeśli chcecie pełen wypas, albo ze zwykłej folii jeśli to akcja "dobroczynna", ludzie i tak kupią, bo to dla wyższej idei.
A co się dzieje z tym BikeParkiem? Niech się blondyni nie wygłupiają z zamykaniem, to jeden z moich celów na sezon 2015...
A co się dzieje z tym BikeParkiem? Niech się blondyni nie wygłupiają z zamykaniem, to jeden z moich celów na sezon 2015...
Ciagniemy za wszstkie sznurki wśrod riderów i na szczeblu władz, (nawet zwiazek kolarstwa gorskiego nas wspiera) by wywzec nacisk na firme Alpinco która jest nowym włascielem resortu Hafjjel. Musi byc o nas głośno i musimy caly czas wdrażać nowe pomysły na nasza reklame. Firma Alpinco dobrze wie że robimy im niesamowita darmowa reklame ale dla nich licza sie tylko peniadze i zyski. Robimy wszystko by zarzad uwierzy że bikepark to dobry biznes. A trzeba dodac że firma ta nigdy nie miala nic wspolnego z kolarstwem gorskim dla nich to jakaś nowość że wyciag działa latem. Mysle że wsztko idzie w dobrym kierunku ale caly czas potrzebujemy miedialnego szumu.
Segativ w necie sa firmy oferujace naklejki na obrecze o uniwersalnytm rozmiarze. Jednak po wyslanie email do nich nie otrzymalem odpowiedzi. Na wlepkach nic nie zarabimy przeznaczmy wlasne fundusze. Mamy zaprzyjazniona firme która realizuje dla nas gotowe projekty. Jedak oni tylko drukuja gotowy wysłany przez nas projekt
Segativ w necie sa firmy oferujace naklejki na obrecze o uniwersalnytm rozmiarze. Jednak po wyslanie email do nich nie otrzymalem odpowiedzi. Na wlepkach nic nie zarabimy przeznaczmy wlasne fundusze. Mamy zaprzyjazniona firme która realizuje dla nas gotowe projekty. Jedak oni tylko drukuja gotowy wysłany przez nas projekt
Jak są nastawieni na zyski to nie powinno być problemu, odezwijcie się do zarządu Whistler, kiedyś pamiętam (chyba rok 2008) w sez. letnim przyniosły większy zysk niźli zimowy, a to najlepsza reklama, może następne lata też były podobne? Może udostępnią wam te dane.
Pokaż mi te uni projekty, może uda się mi z tego szablon wyciągnąć.
Pokaż mi te uni projekty, może uda się mi z tego szablon wyciągnąć.