bez obrazków w sklepie

halik92
Kontakt:

bez obrazków w sklepie

Post autor: halik92 »

Witam
Mam problem na witrynie sklepu.

Od jakiegoś czasu obrazy produktów w ogóle się nie ładują.
Są opisy, oceny, ile czasu zostało do wysyłki, etc. Ale samych obrazów nie ma (odświeżałem, czyściłem cache przeglądarki, sprawdzałem w ustawieniach, od strony przeglądarki, czy mojego komputera zrobiłem wszystko co mogłem).

Z tego co wiem to sklep dh-zone to praktycznie to samo co rowerowy.com. Na nim mam tak samo.

Ktoś ma jakiś pomysł jak to załatwić?
c24rny
Kontakt:

Post autor: c24rny »

Obrazki są. Czyżbyś używał FF albo Chrome? Miałem kiedyś podobną sytuację z innym sklepem. Z tego co pamiętam to pomogło dopiero odinstalowanie (pełne) przeglądarki i wyczyszczenie systemu z syfu. Potem zainstalowanie przeglądarki ponownie.
halik92
Kontakt:

Używam opery. Było jakoś odkąd robie zakupy normalnie. A wczoraj usiadłem, i nie ma. Jak odpalałem sklepna IE, to obrazki są. Kaszana, nie chce przeglądary zmieniać, bo sie do niej przyzwyczaiłem :)
c24rny
Kontakt:

Post autor: c24rny »

To weź odinstaluj i zainstaluj raz jeszcze. Tylko sobie wyczyść jakimś programem do czyszczenia rejestru po deinstalce, żeby usunąć wszystkie stare ustawienia i żeby zainstalować od początku. Powinno być ok ;)
halik92
Kontakt:

W tym sęk, że już nie ma instalatora dla tej wersji :/

A kij, przerzucam się na chrome'a :)
ODPOWIEDZ