Trasy w okolicach Rzeszowa

Lonique
Kontakt:

Trasy w okolicach Rzeszowa

Post autor: Lonique »

Cześć,

Na wstępie zaznaczę, że użyłem wyszukiwarki i są bardzo stare tematy.

Chciałbym się zapytać, czy zna ktoś jakieś miejscówki dla początkującego w okolicach Rzeszowa, albo nawet w Rzeszowie?
Jedyne, na czym mi zależy, to by nie było zbyt tłoczno. Chciałbym się spokojnie uczyć kontroli roweru itd, a nie w pośpiechu, tzn. "bym zjeżdżał szybciej, bo inni czekają".
No i by nie było za "ostro" dla początkującego. ;)

A jeśli właśnie jest ktoś z Rzeszowa lub okolic i jeździ gdzieś na pobliskich trasach, to może mógłby mi zapodać jakieś zdjęcia?

Z góry dzięki.

Pozdrawiam!
tracer252.56@o2.pl
Kontakt:

Post autor: tracer252.56@o2.pl »

Siemanko w Przemyślu jest trasa do nauki kontroli nad rowerem jest to a line wiec mysle ze w sam raz dla początkującego. Myśle ze w sam raz dla Cb ponieważ kilka osób jeździ po trasie gdyż jest nas bardzo mało :/ jak coś to pisz zgadamy się :P (wyciąg nieczynny)
Pozdro :)
Lonique
Kontakt:

Czy czasem tam nie leciał kiedyś jakiś tor saneczkowy, czy coś takiego? ;)

Do Przemyśla mam kawałek, ale trasa fajna i w sumie myślę, że chyba dam radę się tam wyrobić, bo jedyne, na czym do tej pory jeździłem, to metrowa hopka, delikatne wyskoki (upatrzyłem sobie taką miejscówę blisko domu, obok działek). ;)
Z tym, że rzadko do Przemyśla jeżdżę.
karopl2
Kontakt:

Post autor: karopl2 »

Zawsze mozesz do babicy jechać i hopy omijać na początku ew. słocina ale nie wiem czy tam cos jeszcze jest.

*Edit napisz na pw gdzie mieszkasz dokladnie i czym jezdzisz.
tracer252.56@o2.pl
Kontakt:

Post autor: tracer252.56@o2.pl »

tzn tam sa 2 trasy na stoku i jedna w takim jednym lesie jest na czym sie uczyc :P
Lonique
Kontakt:

Ale trzeba wchodzić/wjeżdżać, bo wyciąg zamknięty, tak?
ODPOWIEDZ