Wolna Dyskusja Użytkowników
SegatiV jestem ciekaw opinii w/w pedałów, czy ktokolwiek tutaj je ma, a że mają oryginalnie alu piny, stąd pytanie.
Co do butów, to nie mam porównania. Zakupiłem je od kumpla używane raz za stówke, miałem na miejscu, więc niczego innego nie przymierzałem nawet. W porównaniu do wszelkiej maści Nike itp. o niebo lepiej. Buty o bardzo grubej i sztywnej podeszwie, dodatkowo wkładki, szmaciane to one nie są, przez co w ciepłe dni mogą być ciepłe (bo używam ich na rower wszędzie, nawet w miasto). Moim zdaniem porządnie wykonane i grube, podeszwa niczego sobie trzyma. Mam ten biało-zielony model. Generalnie mogę polecić.
Co do butów, to nie mam porównania. Zakupiłem je od kumpla używane raz za stówke, miałem na miejscu, więc niczego innego nie przymierzałem nawet. W porównaniu do wszelkiej maści Nike itp. o niebo lepiej. Buty o bardzo grubej i sztywnej podeszwie, dodatkowo wkładki, szmaciane to one nie są, przez co w ciepłe dni mogą być ciepłe (bo używam ich na rower wszędzie, nawet w miasto). Moim zdaniem porządnie wykonane i grube, podeszwa niczego sobie trzyma. Mam ten biało-zielony model. Generalnie mogę polecić.
Witam jestem tutaj nowy i potrzebuję waszej pomocy. Chciałbym złożyć rower i prosiłbym was o doradzenie jakie części kupić. Głównie zależy mi na tym aby one pasowały do tej ramy:
http://rowerowy.com/sklep/czesci/ramy/d ... antom-2013
Mam już parę części lecz nie wszystkie między innymi posiadam :
Amortyzator : Rock Shox XC32TK CL kolor czarny
Kierownicę: Dartmoor NITRO DH FR kolor czarny
Mostek: Prodigy kolor zielony
Chciałbym również aby wszystko kolorystycznie pasowało ramę najlepiej w kolorze czarno zielonym , myślałem tez nad kupnem kół zielonych ale nie jestem pewien czy to bd dobrze wyglądało. Aha i jeszcze jedno chciałbym na to wszystko przeznaczyć 3,5-4 tyś. Jeśli pisze to w złym dziale to przepraszam ale dzisiaj założyłem tutaj konto więc jeszcze nie wiem za bardzo co i jak.
http://rowerowy.com/sklep/czesci/ramy/d ... antom-2013
Mam już parę części lecz nie wszystkie między innymi posiadam :
Amortyzator : Rock Shox XC32TK CL kolor czarny
Kierownicę: Dartmoor NITRO DH FR kolor czarny
Mostek: Prodigy kolor zielony
Chciałbym również aby wszystko kolorystycznie pasowało ramę najlepiej w kolorze czarno zielonym , myślałem tez nad kupnem kół zielonych ale nie jestem pewien czy to bd dobrze wyglądało. Aha i jeszcze jedno chciałbym na to wszystko przeznaczyć 3,5-4 tyś. Jeśli pisze to w złym dziale to przepraszam ale dzisiaj założyłem tutaj konto więc jeszcze nie wiem za bardzo co i jak.
Re:
Imponujące spostrzeżeniePlus1998 pisze:rama jest trochę inna niż inne
Co chcesz zamykać? Temat o wszystkim? No nie bardzo.
No to od nauki trzeba zacząć. Poczytaj i znajdziesz odpowiedź na swoje pytania.Plus1998 pisze: Jeśli pisze to w złym dziale to przepraszam ale dzisiaj założyłem tutaj konto więc jeszcze nie wiem za bardzo co i jak.
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
-
- Kontakt:
Re:
Z góry zakładasz że sprzedający chce kogoś oszukać?
A może nie miał aparatu i to tylko zdjęcia podglądowe jakiegoś innego foxa :p
-
- Kontakt: