[Bielsko] Szyndzielnia
[Bielsko] Szyndzielnia
hej. w sobotę zamierzam w końcu ruszyć się troszkę dalej z Krk i pomyślałem o tym, żeby odwiedzić rodzinne strony. Nie bywam tam zbyt często bo brakuje czasu, ale czas to zmienić. Tak pomyślałem o Szyndzielni. Jest tam jakaś trasa żeby coś pojeździć? Jak z wyciągiem? Rowery przewożą w miarę czy trzeba czekać na podstawienie gondolki towarowej? Za wszelkie info z góry dzięki.
Siema
Byłem w weekend dwa tygodnie temu na Szyndzielni, Klimczoku i Koziej Górze. Na niektórych odcinkach dało się pozapierdzielać. Jak to w weekend sporo pieszych. Co do kolejki to wyjeżdżałem dwa razy. Za każdym razem trzeba było czekać na wagonik towarowy jakieś 15min jak nie lepiej. Kiepsko trafiałem.
Byłem w weekend dwa tygodnie temu na Szyndzielni, Klimczoku i Koziej Górze. Na niektórych odcinkach dało się pozapierdzielać. Jak to w weekend sporo pieszych. Co do kolejki to wyjeżdżałem dwa razy. Za każdym razem trzeba było czekać na wagonik towarowy jakieś 15min jak nie lepiej. Kiepsko trafiałem.