zalogowani nie udzielajacy sie
Sorry, załamałem się jak przeczytałem ten temat. 8!k3r - jesteś po prostu głupszy niż ustawa przewiduje, tak jak reszta debili którzy ci przyklaskują.
Nic więcej nie napiszę bo niektórzy i tak nie zarozumieją.
pozdro dla tych którzy tylko czytają.
kompletna załamka
Nic więcej nie napiszę bo niektórzy i tak nie zarozumieją.
pozdro dla tych którzy tylko czytają.
kompletna załamka
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
Po prostu przeczytałem ten topik i do takiego wniosku doszedłem.
Odrzucajš mnie ludzie którzy czepiajš się innych o byleco - np o niepisanie postów.
Skoro już tak próbujesz się uspraiwedliwić i piszesz że przez tych użytkowników, forum wolno działa, to mocno się mylisz - nie odróżniasz użytkowników zarejestrowanych od zalogowanych. Nawet jeli iloć osób na forum miałaby wpływ na jego działanie to przeciętnie zalogowanych jest 20-30 osób z tych wszystkich ponad 2000, a maxymalnie było ich 209 co jest raptem 1/10 wszystkich zarejestrowanych.
Odrzucajš mnie ludzie którzy czepiajš się innych o byleco - np o niepisanie postów.
Skoro już tak próbujesz się uspraiwedliwić i piszesz że przez tych użytkowników, forum wolno działa, to mocno się mylisz - nie odróżniasz użytkowników zarejestrowanych od zalogowanych. Nawet jeli iloć osób na forum miałaby wpływ na jego działanie to przeciętnie zalogowanych jest 20-30 osób z tych wszystkich ponad 2000, a maxymalnie było ich 209 co jest raptem 1/10 wszystkich zarejestrowanych.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
O ja pierdole.. jaka atmosfera czynu spolecznego.. nono
Moze znajdzie sie ktos kto pozgarnia mi liscie przed blokiem i podetrze dupe?
Jak macie lepsze pomysly an forum to zalozcie sobie swoje. Mnie osobiscie szczerze pierdoli to forum (moze nie do konca, ale to ze wzgledu na sympatie do niektorych zalozycieli). Szkoda ze sie przerodzilo w takie gowno jakim jest teraz. Jest tu tylko paru, moze parunastu zarejestrowanych ludzi ktorych zdanie szanuje.. proponuje wyjebac cala reszte bezmozgow..a co..
Moze znajdzie sie ktos kto pozgarnia mi liscie przed blokiem i podetrze dupe?
Jak macie lepsze pomysly an forum to zalozcie sobie swoje. Mnie osobiscie szczerze pierdoli to forum (moze nie do konca, ale to ze wzgledu na sympatie do niektorych zalozycieli). Szkoda ze sie przerodzilo w takie gowno jakim jest teraz. Jest tu tylko paru, moze parunastu zarejestrowanych ludzi ktorych zdanie szanuje.. proponuje wyjebac cala reszte bezmozgow..a co..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
... ja sie żadko udzielam... a dlaczego?? jużodpowiadam: głównie dlatego ze większość postów się powtarrza (np. jaka rama do...), masa postów jest tak kretyńska że szkpda zachodu, po co mam pisac o tym że uważam BLACK'a za nardzo dobry widelec jak zaraz masa DURO maniaków mnie zjedzie ze głupoty pierd....le. 50 post o dragach z kolei - ile można [piprzyć w kółko otym samym... jak jest post ktory mnie zaciekawi i mam coś do powiedzenia to pisze. a po co mam pisac jakieś smuty?? po to żeby mieć większy udział w forum - BZDURA!! !!! !! kiedyś qmpel rzucił text: po czym poznać inteligentnego i znającego się na rzeczy użytkownika forum?? odpowiedź: po ilości postów - najlepiej jak sięplasuje w środku stawki. nie chce nikogo uraźić ale pisanie po to aby pisać nawet jak nie ma się nic do powiedzenia to kompletna bzdura....
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=310053
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=310053
Witam.
Ja też mam bardzo mało postów, ale wypowiadam sie tylko na tematy o których mam pojęcie, a nie naśmiewam sie z innych, zakładam temay o tym że poszedłem do lodówki po mleko, albo ze ciocia mojej babci od strony wujka kolegi ma taki i taki sprzęt i on jest świetny bądz kiepski.
Wydaje mi sie, że problemem tego forum jest zbyt duża popularność. Gdyby każdy sie wypowiadał na temat o którym ma pojęcie, to nie byłoby takiego bydła...
A poza tym to wysłanie 1600 maili to troche roboty... wiem ze da sie wysyłać do kilku osów naraz ale ta liczba jest zazwyczaj ograniczona...
Powini przy zapisywaniu sie na forum robić jakis test inteligencji ? nie mowie o wiedzy o rowerach, bo nie mam zamiaru negować rejestracji początkujących rowerzystów...
Ale mimo wszystko, to chyba nikt nie zapanuje nad ty forum choćby nie wiem co sie stało i jaką by miał siłę perswazji... to jest zbyt duza horda młotów przeciwko kilku moderatorom itp. jeśli ktoś sobie poradzi z tym forum to respect! bo to duzy wyczyn...
Cóż więcej rzec.. staracje sie chłopaki, mam nadzieje ze cos sie uda, ale taka naprawa tego forum trwa juz chyba od ponad roku i co prawda pozbyliśmy sie sławetnego "DJ Tektro", ale mamy jego godnych następców... i tak bedzie juz chyba zawsze... ja nie widze ratunku dla tego forum.
Żeby znaleść jakies konkretne i prawdziwe informacje trzeba sie przedrzeć przez lawine zasypujących nas bezsensownych tematów.
Trzymajcie sie, życze jak najlepiej... ale na zbyt wiele nie licze...
Pozdrawiam
Ja też mam bardzo mało postów, ale wypowiadam sie tylko na tematy o których mam pojęcie, a nie naśmiewam sie z innych, zakładam temay o tym że poszedłem do lodówki po mleko, albo ze ciocia mojej babci od strony wujka kolegi ma taki i taki sprzęt i on jest świetny bądz kiepski.
Wydaje mi sie, że problemem tego forum jest zbyt duża popularność. Gdyby każdy sie wypowiadał na temat o którym ma pojęcie, to nie byłoby takiego bydła...
A poza tym to wysłanie 1600 maili to troche roboty... wiem ze da sie wysyłać do kilku osów naraz ale ta liczba jest zazwyczaj ograniczona...
Powini przy zapisywaniu sie na forum robić jakis test inteligencji ? nie mowie o wiedzy o rowerach, bo nie mam zamiaru negować rejestracji początkujących rowerzystów...
Ale mimo wszystko, to chyba nikt nie zapanuje nad ty forum choćby nie wiem co sie stało i jaką by miał siłę perswazji... to jest zbyt duza horda młotów przeciwko kilku moderatorom itp. jeśli ktoś sobie poradzi z tym forum to respect! bo to duzy wyczyn...
Cóż więcej rzec.. staracje sie chłopaki, mam nadzieje ze cos sie uda, ale taka naprawa tego forum trwa juz chyba od ponad roku i co prawda pozbyliśmy sie sławetnego "DJ Tektro", ale mamy jego godnych następców... i tak bedzie juz chyba zawsze... ja nie widze ratunku dla tego forum.
Żeby znaleść jakies konkretne i prawdziwe informacje trzeba sie przedrzeć przez lawine zasypujących nas bezsensownych tematów.
Trzymajcie sie, życze jak najlepiej... ale na zbyt wiele nie licze...
Pozdrawiam
8!k3r - bez urazy ale chyba Cie popierdolilo.... to ze licealista moze spedzac pol dnia przed kompem stukajac mądre albo i nie posty to nie znaczy ze kazdy ma tyle czasu, czasem mi sie zdaza cos przegladnac na forum ale wole wolny czas spedzic na biku, choc ostatnio z czasem coraz gorzej, licze ze admini wykazą sie wieksza iloscia oleju w glowie niz Ty...