Wolna Dyskusja Użytkowników
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Wolna Dyskusja Użytkowników
Od wolnobiegu też pasuje. Jest zresztą taki sam jak ten od kasety tylko że w moim przypadku od kasety zgubiłem już dwa a tych od wolnobiegu jeszcze żadnego
Jakby co to odkręcałem i te korki i kasetę raz tym a raz tym kluczem i pasuje na 100%

ROWER / BLOG / YOUTUBE / PINKBIKE
Od wolnobiegu też pasuje. Sam odkręcałem nim te korki i kasety także pasuje na 100% a zazwyczaj jest tańszy.
Panowie. Czym przykleić gume do plastiku?
Klej wodny, klej cyjanoakrylowy czy może zwykły silikon?
Klej wodny, klej cyjanoakrylowy czy może zwykły silikon?
jesli sa to okulary, gogle czy kask to odpusciłbym cyjanoakryl
enduro/ fr/ street www.pinkbike.com/u/mongolski/
jesli sa to okulary, gogle czy kask to odpusciłbym cyjanoakryl
Uszczelka + kask.
W takim razie czym to skleić?
W takim razie czym to skleić?
Re:
nie żebym się czepiał czy coś, ale tak z czystej ciekawości, dlaczego?Mongolski pisze:jesli sa to okulary, gogle czy kask to odpusciłbym cyjanoakryl

taki klej wydziela opary, ktore działaja drazniaco na skóre, oczy i układ oddechowy
ps
wiem, ze klej ten stosowany był podczas IIWS do klejenia ran otwartych a nawet kosci, ale nie jest to najzdrowsze rozwiazanie jesli chodzi o wdychanie oparów przy kasu
ps
wiem, ze klej ten stosowany był podczas IIWS do klejenia ran otwartych a nawet kosci, ale nie jest to najzdrowsze rozwiazanie jesli chodzi o wdychanie oparów przy kasu
Ja mam sklejone moje codzienne patrzałki na cyjanoakryl i po godzinie twarde jak kamień. Także byle by nie zakładać od razu bo zawsze można przez przypadek się pokleić.