Wolna Dyskusja Użytkowników
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Wolna Dyskusja Użytkowników
Poszukuję żetelnej, uczciwej osoby z K-rk. Jest tu ktoś taki?
Jeśli tak to jakiś kontakt na PW bądź yard@onet.pl mam sprawę.
edit: Sytuacja opanowana
Jeśli tak to jakiś kontakt na PW bądź yard@onet.pl mam sprawę.
edit: Sytuacja opanowana
Proszę. 
m.pinkbike.com/photo/7855819/#top
Jakie regulacje ma 66 RV?

m.pinkbike.com/photo/7855819/#top
Jakie regulacje ma 66 RV?
-
- Kontakt:
66 RV nie RCV
Firma Transition postanowiła zaoferować na 2015 coś specjalnego i stworzyła takie cudeńko: http://www.transitionbikes.com/2015/Bikes_Klunker.cfm Aż miło popatrzeć 

-
- Kontakt:
Aha.
Co się stało? Wczoraj jeździłem po drodze na rowerze wszystko git, a dzisiaj kaseta jak by przyspawana do ośki. W ogóle nie cyka nie rusza się do tyłu. Próbowałem ją zdjąć , ale zeszła tylko jakeś 0,5cm i później nic. Co to może być, jaka jest przyczyna mienionego uszkodzenia jak to naprawić i jak zdjąć kasetę? Jeśli trzeba nową to jaką polecacie? (8-9 biegów w cenie 150zł)
Jaki kask lepszy na rower i dlaczego? Na crossa czy rower i jaka jest mniej więcej różnica wagi miedzy tymi kaskami?
edit: wiecie może jak nazywa się taka fajna czarno fioletowa zjazdówka co była pokazana na stronie głównej dh-zone?
Co się stało? Wczoraj jeździłem po drodze na rowerze wszystko git, a dzisiaj kaseta jak by przyspawana do ośki. W ogóle nie cyka nie rusza się do tyłu. Próbowałem ją zdjąć , ale zeszła tylko jakeś 0,5cm i później nic. Co to może być, jaka jest przyczyna mienionego uszkodzenia jak to naprawić i jak zdjąć kasetę? Jeśli trzeba nową to jaką polecacie? (8-9 biegów w cenie 150zł)
Jaki kask lepszy na rower i dlaczego? Na crossa czy rower i jaka jest mniej więcej różnica wagi miedzy tymi kaskami?
edit: wiecie może jak nazywa się taka fajna czarno fioletowa zjazdówka co była pokazana na stronie głównej dh-zone?
UMF Duncan d2 Merida+ rs boxxer rc 2011.+ Fox Dhx 5.0
Otóż jeszcze ponowie pytanie.
Jakie śruby idę do mocowania iscg?
M5x10mm nie pasują, może m6?
Jak zmatowić sztycę?
Chciałbym ją pomalować, oczywiście tylko wystającą część, żeby się w ramie zmieściła, ale papier 200 nie daje sobie rady, dalej jest powierzchnia "połyskująca". Zejść jeszcze niżej czy na tym już malować?
Jakie śruby idę do mocowania iscg?
M5x10mm nie pasują, może m6?
Jak zmatowić sztycę?
Chciałbym ją pomalować, oczywiście tylko wystającą część, żeby się w ramie zmieściła, ale papier 200 nie daje sobie rady, dalej jest powierzchnia "połyskująca". Zejść jeszcze niżej czy na tym już malować?