Jak ściągnąć korbę młotkiem? Pomocy!
Jak ściągnąć korbę młotkiem? Pomocy!
Witam
Mój problem polega na ściągnięciu korby, mam kwadratowy suport nie mogę ściągnąć korby poprostu jak by się zaklinowała albo coś w tym rodzaju, prosił bym o jakieś pomysły jak można to zdjąć.
Mój problem polega na ściągnięciu korby, mam kwadratowy suport nie mogę ściągnąć korby poprostu jak by się zaklinowała albo coś w tym rodzaju, prosił bym o jakieś pomysły jak można to zdjąć.
A masz ściągacz do korb? http://rowerowy.com/sklep/narzedzia-ser ... er[sort]=2
Po co szukać ściągacza jak można ściągnąć to w minute młotkiem i prętem??
I nie rozumiem jak można tym rower skatować.
Ja kiedyś ściągałem tak mnóstwo korb i nigdy nie miałem problemów.
Po za tym poprzez używanie młotka i pręta nie miałem na myśli bezmyślnego napieprzania z całej siły gdzie popadnie.
Po za tym poprzez używanie młotka i pręta nie miałem na myśli bezmyślnego napieprzania z całej siły gdzie popadnie.
Re: Pomocy!
Ponieważ możesz sobie korbe uszkodzić też tak robiłem dopóki.... później sobie wolałem kupić ściągacz
Re:
Dobra już nie cwaniakuj jakimiś prętami... Od tego jest ściągacz i taka jest prawda. Widać nie miałeś naprawdę konkretnie zapieczonej korby i stąd te głupoty piszesz.Bogumil pisze:Po co szukać ściągacza jak można ściągnąć to w minute młotkiem i prętem??
Re: Jak ściągnąć korbę młotkiem? Pomocy!
Odkrec srubki trzymajace ramiona i idz sie przejedz chwile na rowerze. Korba na kwadrat pusci po chwili.