Bike - Co myślicie o rowerku
1. nei wyciulałem kasy od starych bo oni są pzreciwni temu całemu rowerowi itd... od nich właściwei nie dostalem zadnej jasy na bike :/ dali mi najwyżej 300- 400 zeta nie wiecej...
2. a nei ciesze sie rowerem bo go akurat kupiłęm.. mam go jezu od roku ale skończylem go ulepszać...
3. Nie chwale sie nim... (czekałem raczej na rady co by ewentualne poprwić... a nie na zjebke!)
4.A kase na rower biore z różnych źródeł... (np. odnosznie jakiegoś syfu na złom, nie wiem, no kasa od rzodzinki np od babci itp...)
5. Nie mówie ze mam dobry rower bo sa lepsze itd....
6. RST nei są lepsze od Marcoków...
7. Gdybym mógł (ale nie mam czasu ani nie wiem jak to załatwić, a pozatym cieźko by było) zatrudniłbym sie w jakimś serwisie biokowymmm (potrafie zrobiź dużozrczy przy rowerze)
8. i nei wiem coi jeszce pisac :/
9. no
10. aha: [-przemooo-] co to za rama bo wygląda na dośc solidnosą.. a amorek spox... :)
2. a nei ciesze sie rowerem bo go akurat kupiłęm.. mam go jezu od roku ale skończylem go ulepszać...
3. Nie chwale sie nim... (czekałem raczej na rady co by ewentualne poprwić... a nie na zjebke!)
4.A kase na rower biore z różnych źródeł... (np. odnosznie jakiegoś syfu na złom, nie wiem, no kasa od rzodzinki np od babci itp...)
5. Nie mówie ze mam dobry rower bo sa lepsze itd....
6. RST nei są lepsze od Marcoków...
7. Gdybym mógł (ale nie mam czasu ani nie wiem jak to załatwić, a pozatym cieźko by było) zatrudniłbym sie w jakimś serwisie biokowymmm (potrafie zrobiź dużozrczy przy rowerze)
8. i nei wiem coi jeszce pisac :/
9. no
10. aha: [-przemooo-] co to za rama bo wygląda na dośc solidnosą.. a amorek spox... :)
Balet on da bike
6.Gówno prawda to całe marzochii wymięka przy rst!!! :P
8.Nic więcej nie pisz a bedzie lepiej(z wyjątkiem odp. na moje pytanie)
10. Przemo ma ładną rame - żółtą :D
http://www.wojti.neostrada.pl/adam/7.jpg co to jest za mostek?
no i to by było na tyle
8.Nic więcej nie pisz a bedzie lepiej(z wyjątkiem odp. na moje pytanie)
10. Przemo ma ładną rame - żółtą :D
http://www.wojti.neostrada.pl/adam/7.jpg co to jest za mostek?
no i to by było na tyle
-
- Kontakt:
fajny bik tylko po co ten post, rozumiem ze nowy bik masz i jest faza, ale może przestańcie dawac takie topiki----mój rower--------
to ja juz wole --Dawajcie fotki swoich...i tu nazwa bika....
przy czym przy streetlegalu wyszła dośc duża dyskusja bo to troche inna rama niz wszystkie i było o czym gadać (według mnie) a jeżeli chodzi o graga to ramka jak inna co sobie wsadzisz to bedziesz miał, troche juz tego było
aha skonczcie z tymi pointami, ramka jak kazda inna : )
to ja juz wole --Dawajcie fotki swoich...i tu nazwa bika....
przy czym przy streetlegalu wyszła dośc duża dyskusja bo to troche inna rama niz wszystkie i było o czym gadać (według mnie) a jeżeli chodzi o graga to ramka jak inna co sobie wsadzisz to bedziesz miał, troche juz tego było
aha skonczcie z tymi pointami, ramka jak kazda inna : )
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
o kuuuuurwa ale zajebista ale cudo o boze jedyny.normalnie penkne z zazdro[ci.jebanny drech by tego nie ruszyl.>.osobiscie uwazam ze nie ma sie czym chwalic tylko chowac gleboko do komurki bardziej zbierales puszki na niego pewnie cale zycie.smieszny czlowiek z ciebie naprawde bede sie za ciebie modlil