SEZON 2 - wasze odczucia?

nikom
administrator
Kontakt:

SEZON 2 - wasze odczucia?

Post autor: nikom »

Zapraszam do refleksji po wczorajszym pokazie.

Małą recenzje od nas znajdziecie na: http://www.dh-zone.com/pl/filmy/premier ... nej-opinii

:)
jbl
Kontakt:

Post autor: jbl »

Jak dla mnie film na najwyższym światowym poziomie (mimo zapewne nieporównywalnie mniejszego budżetu w porównaniu choćby do serii NWD), ale fakt że dotyczył on tylko kilku zawodników. Jednak zawodników którzy stanową esencję polskiej sceny rowerowej.

Sporym zaskoczeniem była dla mnie krótka scena na quadzie i wywołanie na scenę tego zawodnika. Rozumie że to pewnie kolega Kuby ale równie dobrze mógł wrzucić trening curlingu. A jak wiemy zawodnik ten całkiem dobrze radzi sobie na rowerze.
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=14942479
zurek
Kontakt:

Post autor: zurek »

Film dał rade. Ale faktycznie Kawuli mało o Szczękim nie wspominając. Nie ukrywam, że to dla nich poszedłem na ten film. Na jedynce nie byłem ale na trójkę pójdę bankowo. Świetna robota!
afroo.
Kontakt:

Post autor: afroo. »

Kiedy będzie 'ogólnodostępny' ?
nowe konto. dawniej golum.
rdf24
Kontakt:

Re:

Post autor: rdf24 »

zurek pisze:Film dał rade. Ale faktycznie Kawuli mało o Szczękim nie wspominając. Nie ukrywam, że to dla nich poszedłem na ten film. Na jedynce nie byłem ale na trójkę pójdę bankowo. Świetna robota!

Żurek, ty stara Pi..... Z domu wyjdź, a nie tylko na tych forach żurkuj. :D
W ogóle to nie słuchajcie co on ma do powiedzenia, bo to straszny no life jest i na rowerze to jest 2x do roku :)
nhp890
Kontakt:

Post autor: nhp890 »

Spodziewałem się przehajpowanego mocno przeciętnego filmu, ale się zdziwiłem. Był naprawdę dobry. Genialne ujęcia, większość zawodników dobrze wygląda przed kamerą, ciekawe elementy filmu dokumentalnego. 8.5/10
ODPOWIEDZ