WAŻNE niedociągnięcie techniczne
WAŻNE niedociągnięcie techniczne
Cześć,
po ostatnich zmianach na stronie, konto na forum =/= koncie na stronie głównej. Ostatnio coś mi się wysypało na moim normalnym koncie - Jaca - i nie mogłem się zalogować. Wysłałem request o zmianę hasła, dostałem maila itd... W rezultacie zmieniłem hasło i mogę się zalogować, ale tylko na stronę główną.
Forum nadal nie działa, a nie ma tu możliwości niezależnej zmiany hasła.
Mail redakcja@.... delikatnie mówiąc jest głuchy.
Zróbcie coś z tym, bo moim skromnym zdaniem obecnie trudno powiedzieć, by było tu jakiekolwiek rozwiązanie umożliwiające odzyskanie hasła na forum.
Jaca.
po ostatnich zmianach na stronie, konto na forum =/= koncie na stronie głównej. Ostatnio coś mi się wysypało na moim normalnym koncie - Jaca - i nie mogłem się zalogować. Wysłałem request o zmianę hasła, dostałem maila itd... W rezultacie zmieniłem hasło i mogę się zalogować, ale tylko na stronę główną.
Forum nadal nie działa, a nie ma tu możliwości niezależnej zmiany hasła.
Mail redakcja@.... delikatnie mówiąc jest głuchy.
Zróbcie coś z tym, bo moim skromnym zdaniem obecnie trudno powiedzieć, by było tu jakiekolwiek rozwiązanie umożliwiające odzyskanie hasła na forum.
Jaca.
Miałem to samo.
Próbowałem zmienić hasło na forum (ale się nie da). Więc próbowałem na stronie głównej
, i też zonk, bo po zmianie hasła na żadne (obecne i poprzednie) nie mogłem się zalogować.
Napisałem do administracji na facebooku. Zresetowali mi hasło i jak na razie jest okej. Boję się tylko zmieniać hasło
Próbowałem zmienić hasło na forum (ale się nie da). Więc próbowałem na stronie głównej
, i też zonk, bo po zmianie hasła na żadne (obecne i poprzednie) nie mogłem się zalogować.
Napisałem do administracji na facebooku. Zresetowali mi hasło i jak na razie jest okej. Boję się tylko zmieniać hasło

Witam, mój nick mówi wiele - to pierwszy post na tym koncie.
Po raz kolejny mam problem z zalogowaniem, podaję poprawną nazwę użytkownika, hasło.
Następnie wyskakuje komunikat, że nick lub pass są nieprawidłowe.
("Podałeś/aś nieprawidłowe hasło. Sprawdź je i spróbuj ponownie. Jeśli problem nadal będzie się powtarzał, skontaktuj się z administratorem forum.")
Ale jest alternatywa, informacja podaje, żeby skontaktować się z administratorem forum. Nie jest już napisane jak to zrobić. Ok - nie poświęciłem na szukanie więcej niż 5min, usiłując zobaczyć spis administracji klikając zielony odnośnik na dole strony, przekierowało mnie ponownie do strony logowania, tutaj koło się zamknęło.
Pyatnie: czy wy panowie macie zamiar coś z tym zrobić, ujmując to kolokwialnie, jesteście jak dupa od srania. Kiedy to forum będzie przyjazne dla użytkownika - nigdy? Może czas na zmiany?
Ale wy wiecie lepiej.
Pozdrawiam i życzę sukcesów w walce z odwiecznymi problemami.
Korn_8
E: spróbuję jeszcze sił na fb, tak jak kolega wyżej.
Po raz kolejny mam problem z zalogowaniem, podaję poprawną nazwę użytkownika, hasło.
Następnie wyskakuje komunikat, że nick lub pass są nieprawidłowe.
("Podałeś/aś nieprawidłowe hasło. Sprawdź je i spróbuj ponownie. Jeśli problem nadal będzie się powtarzał, skontaktuj się z administratorem forum.")
Ale jest alternatywa, informacja podaje, żeby skontaktować się z administratorem forum. Nie jest już napisane jak to zrobić. Ok - nie poświęciłem na szukanie więcej niż 5min, usiłując zobaczyć spis administracji klikając zielony odnośnik na dole strony, przekierowało mnie ponownie do strony logowania, tutaj koło się zamknęło.
Pyatnie: czy wy panowie macie zamiar coś z tym zrobić, ujmując to kolokwialnie, jesteście jak dupa od srania. Kiedy to forum będzie przyjazne dla użytkownika - nigdy? Może czas na zmiany?
Ale wy wiecie lepiej.
Pozdrawiam i życzę sukcesów w walce z odwiecznymi problemami.
Korn_8
E: spróbuję jeszcze sił na fb, tak jak kolega wyżej.
Pisaliście na ten mail randosr@gmail.com ? Piotrex mi go podrzucił w ramach problemów z logowaniem 

Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
korn_8
Odpisalem CI na fb, najwyrazniej Artur podeslal 2 raz. Wybacz, czasami latwo o pomylke
puncu
Najlepiej pisac na mariusz@dh-zone.com i tylko na ten adres
mati7766
Dzis Ci odpisalem na FB
Ogolnie TAK - pracuje nad tym logowaniem i jest swiatelko w tunelu. Wybaczcie te problemy, sam je mam i niestety staram sie to jakos ogarnac..
pozdrawiam!
Odpisalem CI na fb, najwyrazniej Artur podeslal 2 raz. Wybacz, czasami latwo o pomylke

puncu
Najlepiej pisac na mariusz@dh-zone.com i tylko na ten adres

mati7766
Dzis Ci odpisalem na FB
Ogolnie TAK - pracuje nad tym logowaniem i jest swiatelko w tunelu. Wybaczcie te problemy, sam je mam i niestety staram sie to jakos ogarnac..
pozdrawiam!
Re:
nawet mój nick jest z małych a oryginalnie jest całkowicie z wielkich :ppuncu pisze:Dlaczego wszystkie nicki są z małej litery? Wiem że pracujecie nad tym ale zwracam uwagę na ten szczegół
tak nawiasem, jest możliwość po naprawie forum zmiana liter z nicku tak by tylko pierwsza litera była wielka?
Re: WAŻNE niedociągnięcie techniczne
Wczoraj nie mogłem sie zalogować.
Wszedłem przez Tapatalk, zresetowałem hasło i zadziałało. Polecam spróbować bo przez komputer sie nie udało
Btw. Też nie dostałem odpowiedzi na maila, ale już nieaktualne nikom
Wszedłem przez Tapatalk, zresetowałem hasło i zadziałało. Polecam spróbować bo przez komputer sie nie udało

Btw. Też nie dostałem odpowiedzi na maila, ale już nieaktualne nikom

Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Re: WAŻNE niedociągnięcie techniczne
Ja już miałem zainstalowany. Na kompie ni jak nie mogłem sie zalogować ani zresetować hasła.
Wszedłem na Tapatalk żeby zobaczyć czy tam też mnie wylogowało.
Po sprawdzeniu okazało się że tak i tylko reset hasła pomógł
Wszedłem na Tapatalk żeby zobaczyć czy tam też mnie wylogowało.
Po sprawdzeniu okazało się że tak i tylko reset hasła pomógł

Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Pisze w imieniu mati7766, od jakiegoś czasu nie może się ani zalogować ani skontaktować z administracją. Napisał maila 30 grudnia z adresu mati7769@wp.pl. Prosi o kontakt lub zmianę hasła 

Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Big Hit + 66 RC 2005r.