[Warszawa] Skradziono Fat Bike Trek Farley

MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

[Warszawa] Skradziono Fat Bike Trek Farley

Post autor: MLYNoBIKER »

Dzisiaj tzn. 09.12.14 około godziny 16:00 spod sklepu rowerowego na Mokotowie Al. Niepodległości 119 skradziony został FatBike Trek Farley 6.
Rower był przypięty do stojaka rowerowego, złodziei było trzech, przecięli zapięcie i uciekli do stacji metra racławicka, wysiedli najprawdopodobniej na polu mokotowskim.

Trek Farley 6
Rozmiar 17,5"
Rower właściwie nowy, w oryginalnej konfiguracji, doklejona wlepa "rowery testowe" którą pewnie już zerwali.
http://www.trekbikes.com/pl/pl/bikes/mo ... /farley_6/

Obrazek
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

HIT!
Polecam film z kradzieży który nagrała kamera
https://www.youtube.com/watch?v=xQexLHOtQiU
Vinrael
Kontakt:

Post autor: Vinrael »

Ostatnio kiedy mam jakikolwiek napad jesienno-zimowej chandry, czy przygnębienia z powodu zbliżającej się sesji etc. włączam sobie powyższy filmik. Wiem, nie można się śmiać z cudzego nieszczęścia - bo jednak serwis któremu ukradli rower to nie powód do szczęścia, jednak to jak gościu prawie zalicza faceplanta... Dobrze mu tak. Karma isn't a bitch, she's just fair. Powinien stracić wszystkie zęby przy tej glebie. Nie jedna wybita jedynka w stylu Sama Pilgrima czy ukruszona jedynka w stylu Ratboya - bardziej w stylu wszystkie siekacze i kły. Żeby koszt wstawienia nowych wyniósł więcej niż szacowana wartość roweru.
Yard
Kontakt:

Post autor: Yard »

Albo ten kradziej na prawdę nie potrafi jeździć na rowerze, albo miał ‰ w organizmie.
Ruszyło się coś ws. kradzieży, a może się odnalazł?
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Na razie nic nie wypłynęło, żadne info, pewnie czekają aż sprawa "ucichnie" tylko chyba zapomnieli że to jest fatbike... nie wiem jak oni będą chcieć to sprzedać :P
ODPOWIEDZ