Bike - Co myślicie o rowerku
-
- Kontakt:
"2. eh... czemu hamulec z przodu zły!? co!? pzrcież to hfx-9..."
Wiesz dlaczego? bo główka robi sie jajowata
po2 stary dostaja w dupe
po 3 własnie tym bomberem sie nie nacieszysz długo bo przy przednim hamulcu bombery po niedługim czasie zaczynaja strzelac i tego juz niezrobisz:P wiem bo sam tak miałem!! i jebie mnie czy to jest hayes czy tandetna vka dlamnie moze nie istniec!!
a co do siodełka to nisko jest dobrze ale za nisko to przesada;/
Wiesz dlaczego? bo główka robi sie jajowata
po2 stary dostaja w dupe
po 3 własnie tym bomberem sie nie nacieszysz długo bo przy przednim hamulcu bombery po niedługim czasie zaczynaja strzelac i tego juz niezrobisz:P wiem bo sam tak miałem!! i jebie mnie czy to jest hayes czy tandetna vka dlamnie moze nie istniec!!
a co do siodełka to nisko jest dobrze ale za nisko to przesada;/
www.ROMED.pl lamusy!
Dragstar to zajebista ramka jesli chodzi o cene/jakosc, kompleksy macie i tyle powiedzcie po prostu ze kolor zly i tyle, jak by robili zolte albo rozowe dragi to zaraz by bylo "Ooo drag to jest ramka, point ****** jest bo czarny"
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
przemo czy jak ci tam ja sie swoim rowerem nie sztafiruje jak ty i niepodniecam
uwazasz ze jestes kozak bo masz dropa przywiezionego z niemiec .czlowieku zastanów sie.ja nigdy tu swojego zdjecia roweru nie pokaze gdyz nie chce sie chwalic bo moze jak ktos ma gorszy to mozee by mu byc przykro.a ty jak na razie to dla mnie uskuteczniasz dziadostwo!!1!!1!!!!!!!!11
uwazasz ze jestes kozak bo masz dropa przywiezionego z niemiec .czlowieku zastanów sie.ja nigdy tu swojego zdjecia roweru nie pokaze gdyz nie chce sie chwalic bo moze jak ktos ma gorszy to mozee by mu byc przykro.a ty jak na razie to dla mnie uskuteczniasz dziadostwo!!1!!1!!!!!!!!11
emil z crmo siebie warci.... emil przypierdol sie do siebie samego a nie do wsyzstkich dookola. myslisz ze bedziesz fajny jak wkleisz 10 postow z bluzgami pod rzad? yoł hc ziomal!
hmm skad wiesz skad przemo ma dropa? akurat dobrze wiem skad sie wzial i raczej z niemcow nie przyjezdzal.
wogole jaka dyskusja sie rozwinela ze o ja peirdole. szkoda mi was ludzie (coponiektorzy)
hmm skad wiesz skad przemo ma dropa? akurat dobrze wiem skad sie wzial i raczej z niemcow nie przyjezdzal.
wogole jaka dyskusja sie rozwinela ze o ja peirdole. szkoda mi was ludzie (coponiektorzy)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
wiesz co emil ja nie mowie ze moj rower jest zajebisty drop off to najtansza tajwanska wersja seryjna z kony stuff wiec nie mow ze z niemiec czy cos ... i nie mowie ze rower jest zajebisty tylko poprostu nie prosilem Cie o to zebys mi powiedzial czy podoba Ci sie jego kolor czy nie ... ale jak chcesz lepiej niech kazdy ma taki sam rower taki sam kolor niech kazdy ma czarny bedzie jak za komuny kto ma inny temu trzeba to zabrac nei mozna sie wywyzszac ani nic ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: