<lol> a ja jestem etap wyzej niz wy - student. Pije, imprezuje, nie pale i nie jem :D (na jedzeniu zarabiasz podwojnie - wiecej kasy w kieszeni i na pusto sie napij to zobaczysz jak to dziala. Ekonomicznie :] Jestem w koncu na Akademii Ekonomicznej <lol>)
[b]Julo_HC[/b] buhahahahaahhahahaha ale to masz dobre pić na pusty zołądek i wtedy w zasadzie nie masz nawet czym żygać....:D oddzisiaj pije XXL tylko na głodnego
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
synek pomyśl zbieraj......... !! ja na jakimś gownie do mtb skakałem jezdziłem itp a teraz sprzedaje to cos i składam powoli rowerek bo sobie na niego uzbieralem przez potorej roku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :] nio moze troszku mniej zbieralem ale dobry okres do sepienia od rodzinki byl :P ... hehehe
jak narazie giant ricon ale na 2005 NS'X :]]
gg 2109933
Człowieku musisz myślec myslec i jeszcze raz myslec :D ja kasy nie mialem wiem myslałem i wymyslilem :P jest duzo sposobow na kase tylko trzeba chciec nie dostaniesz nic za free :P tzn jest jeden sposob na zarobienie 800 zl w jeden dzien (ale to jest tylko raz w roku) :) i kazdy z was tak moze ale nie powiem o co chodzi bo to maly przekret jest :P POZDRO ! !