streetlegal , haro f3
-
- Kontakt:
Le Toy ..........ehhhhhhhhhhhh czy bym chcial no BAAAAAAA !!!! marzenie i bicer gratuluje ci ze sie dorobiles pracujac na ta ramke co do zawisci itd to prawda ytaka jest ta p....a polska i kit ,ze mnie sie kumple nabijaja pesymisci jedni ale ja im udowodnie ze bede mial to wszystko co chce i o czym i m mowie mysla ze az tak ciezko jest jestem optymista i wiem ze jak sie chce to sie uda i bede mial Le toya albo P3 i Kawasaki zx12r i sliczna zone :]
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
1. bicer nie bylo do ciebie, jak chcesz sie pluc to przynajmniej sprobuj doczytac o co chodzi..... eh.....
2.'znam paru bikerow z jeleniej' spoko. jestes w lepsej pozycji niz ja.......
3 wyluzuj, jakbys nie odkryl nie jestes jednynym co to zobaczyl i nie ostatni zapewne...... czemu cie to tak boli?
xyz
2.'znam paru bikerow z jeleniej' spoko. jestes w lepsej pozycji niz ja.......
3 wyluzuj, jakbys nie odkryl nie jestes jednynym co to zobaczyl i nie ostatni zapewne...... czemu cie to tak boli?
xyz
Bicer po tobie tez nikt nie jezdzi...
Fajnie ze masz taki rower ale wydaje mi sie ze przesada jest wciskanie sie na kazdy topic wypisywanie z wyzszascia textów w stylu ze jak ktos moze w ogóle chciec cos takiego jak streetlegal przeciez to jest 100 razy gorsze od mojego le toya...
Nikt poza tym nie robi ci wyzutów za to ze masz tyle kasy zeby miec taki rower.
Wkurzaja tylko troche twoje niektóre wypowiedzi z których wynika ze jak ktos ma cos gorszego niz ty to jest to chu..we...
Pozdro
i skonczmy juz ten temat
Fajnie ze masz taki rower ale wydaje mi sie ze przesada jest wciskanie sie na kazdy topic wypisywanie z wyzszascia textów w stylu ze jak ktos moze w ogóle chciec cos takiego jak streetlegal przeciez to jest 100 razy gorsze od mojego le toya...
Nikt poza tym nie robi ci wyzutów za to ze masz tyle kasy zeby miec taki rower.
Wkurzaja tylko troche twoje niektóre wypowiedzi z których wynika ze jak ktos ma cos gorszego niz ty to jest to chu..we...
Pozdro
i skonczmy juz ten temat
Nie rozumiem w tym całym forum jednej rzeczy. Jak piszecie o dragu, poincie i ramach tej klasy używacie słowa dobra. Takie ramy koło dobrycj to może wisiały w sklepie. To sie są dobre ramy, to są tanie wytrzymałe ( w miarę ) ramy. Swoją drogą istotnie z niejednej wypowiedzi czuć zawiść, że ktoś ma. No i fajnie że ma, jego sprawa.
Do Xprot. Głupi jesteś już Ci to napisałem kiedyś. Za te głupie i bezsensowne linki powinni Ci strzelić bana i to na długo. Choć wątpię by pomogło. Każdą ramę można bez problemu połamać i to w miarę delikatnie. ( Kto zna sie na budowie ram to zna ten trick ).
Do bicer. Pełne poparcie. Pozdrawiam
Do Xprot. Głupi jesteś już Ci to napisałem kiedyś. Za te głupie i bezsensowne linki powinni Ci strzelić bana i to na długo. Choć wątpię by pomogło. Każdą ramę można bez problemu połamać i to w miarę delikatnie. ( Kto zna sie na budowie ram to zna ten trick ).
Do bicer. Pełne poparcie. Pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=340174
bicer a ja sie z toba zgadzam ja na mojego streetlegala tez pracowałem :/
dokladnie sie pracuje sie ma a nie kurwa jak widze ooo bo starzy nie dzadza kasy na wiecej ...... mi nie dali kasy tylko sam wychodzilem przez 5 miesiecy z psem sasiadów i łapalem sie kazdej roboty..........
a co do posta
to mozna przełozyc: korbe ,pedały, gripy,rotor,linki,piasta tył, i przód jezeli rozwiercisz widelec i bedziesz mial obrecz taka na 48 szprych
no duzo mozna rzeczy poprzedkładac:
łancuch tylna piasta z wolnobiegiem
klamki hamulcowe
zatyczki na wentyle:)
dokladnie sie pracuje sie ma a nie kurwa jak widze ooo bo starzy nie dzadza kasy na wiecej ...... mi nie dali kasy tylko sam wychodzilem przez 5 miesiecy z psem sasiadów i łapalem sie kazdej roboty..........
a co do posta
to mozna przełozyc: korbe ,pedały, gripy,rotor,linki,piasta tył, i przód jezeli rozwiercisz widelec i bedziesz mial obrecz taka na 48 szprych
no duzo mozna rzeczy poprzedkładac:
łancuch tylna piasta z wolnobiegiem
klamki hamulcowe
zatyczki na wentyle:)
.................................. nic :/