Downhill a (moto)enduro
Downhill a (moto)enduro
Mam do was pytanie. Lubię jeździć w DH ale też często oglądając filmiki z jazdy na motocyklu enduro mam ochotę tak pojeździć. Czy jazda na motocyklu może być fajniejsza od downhillu? Marzy mi się mieć rower do dh i motocykl i najpierw jeździć w DH a pod wieczór chillout na enduro. Czy kto też tak ma ?
To jak byś pytał czy jak rano pukasz dziewczynę w łóżku, to czy wieczorem możesz z inną w plenerze ; D
Mój znajomy tak jeździ, z tym, że to już zależy od twoich funduszy, chęci no i sił, bo jedno i drugie męczy.
Bynajmniej jazda na enduro/cross poprawia formę, wykonujesz podobną robotę jak na rowerze, bo trzymanie takiego bydlaka też pożądnie daje w kość
Mój znajomy tak jeździ, z tym, że to już zależy od twoich funduszy, chęci no i sił, bo jedno i drugie męczy.
Bynajmniej jazda na enduro/cross poprawia formę, wykonujesz podobną robotę jak na rowerze, bo trzymanie takiego bydlaka też pożądnie daje w kość