[quote="KONA"]ja mam dm24 i jestem strasznie na nie ... zdenerwowany znaczy tylko na tylnią i chce ją sprzedać(przy okazjii)(lub)(się zamienić z dopłatą)
i nie wiem jaką kupić nową obrecz żeby tylko była pod v-ki tak do 250zł[/quote]
Z tyłu mam DM24 z NS Coaster i jakimiś szprychami po 1,5 zeta i jestem zadowolony, po 2 miesiącach narazie nic nie bije. Dzisiaj odebrałem kółko na przód na Dm 24 i NS Rolle'rzei zobaczymy jak bedzie sie jeździć...
ja mam dm24 na alpine3 i kolo jest nie do zniszczenia!! normalnie super - wale stair gapy latam po kaminieniach i wale dosc mocno... i nic!! no mam wielka opone na tyle ( Tioga 2.3 na dm ma szerokosc 2.5 ) super obrecz!!
No i jeszcze mammoth. Ja jakos nie mam przekonania do alexa. mialem dm24 z tylu. Wczesniej mialem rigide dh30 no i rigida lepsza. Ale i tak lepiej dorzucic 20 czy 30 zl i kupic suna. dm nawet na przodzie da sie łatwo zniszczyc.
Katuje te obręcze już trochę czasu i jestem z nich naprawdę bardzo zadowolony.Myślę, żę do dirtu i lekkiego FR wystarczą.
Jedyna wada nie są tylko pod tarcze:( Są pod V-ki i pod tarcze.
Pomyśleć możesz też o Vuelta DH-69-tylko pod tarczę
DM 24- 99 zeta za sztukę -warto
a ja dzis kupilem dwie obrecze supra mt na 36 otworow za 235zł :D a w tym przesylka z dnia na dzien :D i jestem weri Hapi :D bo dwie obrecze wyniosly by mnie 260zł a do etgo przesylka 20zł :D i mi mozecie naskoczyc bo takiej oferty nikt nie znajdzie w tym kraju :P no moze nikt :] ee... moze jednak ktos znajdze :/ ale c** z tym q:] i tak sie oplacalo :]
ej skyline gtr ja tez mam dx32 troche go mecze z kolega on tez ma dx 32 i skaczemy tak samo (te same miejscowki, te same umiejetnosi) ja mam troche tylko scentowana a mu latala na boki. jak zmieniasz obrecz to zawsze zmieniej przy okzji szprychy. (jak masz krzywe szprychy ze starego kola to te nastepne po zjechaniu z kraweznika zlapie centre wiec wiesz a naciag szprych tez ma znaczenie i to nie male wiec ,.................)