Mała rama do streetu

Penceg
Kontakt:

Mała rama do streetu

Post autor: Penceg »

Witam =)
Chciałbym na początku zaznaczyć że jestem kompletnym świeżakiem =)
A więc szukam ramy do streetu/dirtu chciałbym żeby rama miały krótki tylny trójkąt i miała mały rozmiar... (chodzi mi o to aby rura podsiodłowa była krótka). Nie jest ważne czy dana propozycja będzie pod koła 24 czy 26 ...
Z góry dzięki =)
mikolop1
Kontakt:

Post autor: mikolop1 »

Jeżeli masz trochę więcej chajsu to polecam ramę ns capital, kosztuje ona +/- 1250zł, lecz trzeba pamiętać że jest pod piastę bmx 110/14
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Rozumiem, że jesteś początkujący. Ja zaproponowałbym Ci coś na początek pancernego, mianowicie poszukaj sobie ramy NS Bitch. Może rama już nie króluje na miejscówkach ale na początek jazdy i na pierwsze niedoloty będzie jak znalazł :)
mikolop1
Kontakt:

Post autor: mikolop1 »

Aaaa sory niedoczytałem i zrozumiałem że chodzi ci tylko o street, więc ja bym już raczej ci polecił na początek lekką ramę ns zircus jest ona dość tania coś koło 600-700zł i jest zrobiona z aluminium, bitch moim zdaniem jest bardziej do dirt/fr niż dirt/street ale to może tylko moje zdanie bo nigdy na niej nie jeździłem, a na zircusie się bardzo przyjemnie lata.
ODPOWIEDZ