Wolna Dyskusja Użytkowników
Oh man...2 blaty w DH. Zaraz dojdzie do takich paradoksów i absurdów że będzie Demo 8 na Mavicach Yksionach a z przodu będzie XCM
Do tego zmiana biegów na górnej rurze jak w starych kolarkach :P

http://www.pinkbike.com/u/bizon1807/
Specialized Demo 8 2010 + Rock Shox Boxxer Team 2011
Specialized Demo 8 2010 + Rock Shox Boxxer Team 2011
Muszel - nie powiedziałem, że będę zjeżdżał po tej samej trasie którą wyjechałem
Bo chodź by nawet blisko mojego domu jest taka góra że z jednej strony super się pod górę ciśnie bez większego przypału a z drugiej strony masz zrobioną trasę na bardziej stromym zboczu
Poza tym nie ukrywam, że trochę fr/endo też trochę śmigam bo z reguły robię tak, że śmigam se po lasku, wpadam parę razy pośmigać na trasę potem jadę na inną trasę znowu kręcąc się trochę po lesie i tak mi mija dzionek
Dlatego chcę te dwa blaty 

Specialized Big Hit III 07r + 888 RC 2005r 170mm
Podziękował.
A macie może jakiejś informacje o firmie SilverFox? Właśnie za grosze kupiłem ramkę, model Oasis, specyfikacje ramy znam, widzę że jest bardzo podobna do Orange Patriot 66. Ma inne haki i mocowanie hamulca a także brak regulacji wysokości dampera.
Ktoś coś wie o tej firmie?

A macie może jakiejś informacje o firmie SilverFox? Właśnie za grosze kupiłem ramkę, model Oasis, specyfikacje ramy znam, widzę że jest bardzo podobna do Orange Patriot 66. Ma inne haki i mocowanie hamulca a także brak regulacji wysokości dampera.
Ktoś coś wie o tej firmie?

Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
-
- Kontakt:
Mam problem z tylnym hamulcem. Jest to slx shimano bl-m675(klamka) i też slx shimano zacisk, ale inny nie bl-m675. Został zalany tak w sierpniu przez serwis. I nawet zaraz po zalaniu gdy próbowałem zedrzeć oponę to hamulec działa na zasadzie ABS-a ,chwyci-puści, chwyci-puści i na dodatek skrzypi. Co jest powodem tego? Możliwe, że jest to wina innej klamki i zacisku?
UMF Duncan d2 Merida+ rs boxxer rc 2011.+ Fox Dhx 5.0
Re:
najgorsze to, że nowy Pike jest już na 110x15, a myślałem o takim w trakcie sezonu - a tu klops z piastą...Sokół pisze:Widzieli jakie SRAM nowe standardy przedstawił?
Przednia piasta 110x15
Tylna 148x12
Jacy ci ludzie są głupi... chyba się im hajs nie zgadza