rockshox domain dziwne strzelanie

mario44
Kontakt:

rockshox domain dziwne strzelanie

Post autor: mario44 »

Witam. Dzien jak codzien wyciagam maszyne zeby pojezdzic i nagle pojawia sie dziwny dziwek z okolicy amortyzatora.cos jak by gdzies byl bardzo duzy luz...Rower byl tej jedynej nocy trzymany w komorce przy ujemniej temp ale nie wiem czy to cos ma wspolnego. Chciałem oddać go do serwisu jednak jakis ekspert powiedział ze ten dzwiek to ma kazdy domain ze cos tam sie obija i ze to nie przeszkodza w jego dzialaniu... i teraz dość dziwna sytuacja po odkreceniu amora jedna z goleni jest ok 5 cm krotsza nie wiem czy to normalne dlatego chcialem was o to zapytac. Mogę ją oczywiście wyciągnoć do takiego samego stopnia jak 2 goleń ale jezeli postawie amortyzator pionowo to prawa golen obsuwa sie wlasnie jakies 5 cm. Z tym że przy udezeniu w prawą goleń ręką właśnie z niej wydobywa sie ten dzwiek. Rower kupiłem jakieś 3 miesiące temu więc oczywscnie nie wchodzilo tu jakies katowanie czy brak serwisu przez dluzszy czas.
Sert93
Kontakt:

Post autor: Sert93 »

Mało co zrozumiałem z opisu tego co stuka, a co jest krótsze. Zrób foty.
ODPOWIEDZ