Od strony tarczy hamulcowej zamiast takiej zaślepki jest uszczelka i wystarczy ją wyciągnąć, żeby dostać się do łożysk, natomiast z drugiej strony jest zaślepka jak na filmiku MUSZEL-a, której nie umiem wyciągnąć. Jak ją wyciągnąć?
Obracając link zawieszenia ten na górnej rurze, w drugą stronę i wkładając dłuższy damper można zwiększyć skok ramy? Damper nie będzie uderzał o pod siodłową?
Może ktoś próbował takiej operacji i podzielił by się wnioskami?
Ja mam takie 2 pytania:
1-mam deorki m615 i tarcze a2z spv dot 203mm, ważę ok. 78kg w rzeczach na rower i nie wiem czy muszę zmieniać heble np. na zee bądź slx czy obecne dadzą radę i nie będą się gotować w polskich górach? ewentualnie czy starczyłoby dobranie odpowiednich klocków?
2-wiem, że temat poruszany wiele razy, ale opinii tyle, ze idzie sie pogubic: mam boxxera wc 2013, półtora miesiąca od nowości, zastanawiam się co dawać na lagi do czyszczenia i żeby był choć trochę bardziej czuły - raz na jakiś czas brunoxa (który z tego co słyszałem to wypłukuje smar) czy kupic olej rock shoxa 15W i go używać (bo chyba ten sam sie wlewa do środka) czy jeszcze co innego?
Wiecie może jaką trasą pószczą zawody na Żarze? Mogli byście podać filmik? I czy w dzień zawodów przed zawodami można jeździć tą trasą? I czy jest trudna?
Jak odnleźć dany temat dh-zone na tapatalku?, bo jeśli chodzi o posegregowanie tematów to jest tam niezły rozpiździel
Nieznajomy Jak wejdziesz w tapa to wchodzisz w Dh-zone i między zakładkami ulubione etc masz zakładkę "forum" i tam masz tematy wszystkie jak na głównej