nowe forum - piszcie tutej
-
- Kontakt:
A jeszcze takiego trickasa byś zrobił to by było zajebiście że np jakieś ulubione tematy wchodzisz se.. i tam masz zapisane linki do tematów... bo później jak były jakieś potrzebne info to nie musisz szukać do **** czasu tylko kulturalnie elegancko wybierasz sobie co ci się podoba...
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
wróciłem
Pisze mało tu ale...
troche za wąsko, jak sie dużo napisze to nie widac nic
i czemu nie ma edycji swojego posta
no i te miasta to nie jest zły pomysł - tak w ogóle to powinno być więcej informacji w okienku piszącego
tyle
pozdro
Pisze mało tu ale...
troche za wąsko, jak sie dużo napisze to nie widac nic
i czemu nie ma edycji swojego posta
no i te miasta to nie jest zły pomysł - tak w ogóle to powinno być więcej informacji w okienku piszącego
tyle
pozdro
maliny się kończą
www.drozdzowafr.republika.pl
www.funbike.webd.pl
www.drozdzowafr.republika.pl
www.funbike.webd.pl
Przynajmniej pod firefoxem dziala juz :p
Do nowego ukladu forum sie ludzie przyzwyczaja, do starego "nowego" forum tez sie przyzwyczaili ;)
No ale opcja edycji postow i "miasto" przydalyby sie jeszcze...
+ za poprawnie ustawiony zegarek ;)
Do nowego ukladu forum sie ludzie przyzwyczaja, do starego "nowego" forum tez sie przyzwyczaili ;)
No ale opcja edycji postow i "miasto" przydalyby sie jeszcze...
+ za poprawnie ustawiony zegarek ;)
[url=http://tiny.pl/m1xh]pimpmobile ^^[/url]
[url=http://tiny.pl/m4f2]twotires[/url]
[url=http://tiny.pl/m4f2]twotires[/url]
-
- Kontakt:
wedlug mnie jest *******. mialo potrwac tydzien a tymczasem zadnych uprzedzen apropo tego ze bedzie trwalo miesiac az je zmienicie, wedlug mnie na gorsze. i nikom juz nie badz taki pobozny i nie kasuj postow w ktorych ktos uzyje brzydkich wyrazow bo tak bylo zawsze i tego nie zmienisz. to nie jest forum i kólko różańcowe
Parę lat mnie nie było, trochę się forum pozmieniało i mam taką jedną, tycią uwagę, jako ktoś kto poprzedniej wersji (chyba) nie widział, bo przez 8 czy 9 lat pewnie więcej jak jedna zmiana miała miejsce.
Kolor czcionki wszelkich linkowych rzeczy w polu posta.
Link do profilu autora posta i linki wstawiane przez postujacych.
Są całkowicie nieczytelne. Biały napis na jasnoszarym tle.
Ja wiem, że autor posta jest napisany też obok, jasnopomarańczowym na ciemnym tle i jak byk go widać, ale czasem (kiedy jestem mocniej zmęczony) zdarza mi sie nie dostrzec linku w poście. I się potem zastanawiam czy to ja jestem jakiś głupi czy wszyscy naokoło coś widzą czego ja nie widzę
.
A tak ogólnie to podoba mi się.
Mało czytelny spis moderatorów u góry tematu mi nie przeszkadza bo tak szczerze to guzik mnie obchodzi kto daną okolicę moderuje
.
Kolor czcionki wszelkich linkowych rzeczy w polu posta.
Link do profilu autora posta i linki wstawiane przez postujacych.
Są całkowicie nieczytelne. Biały napis na jasnoszarym tle.
Ja wiem, że autor posta jest napisany też obok, jasnopomarańczowym na ciemnym tle i jak byk go widać, ale czasem (kiedy jestem mocniej zmęczony) zdarza mi sie nie dostrzec linku w poście. I się potem zastanawiam czy to ja jestem jakiś głupi czy wszyscy naokoło coś widzą czego ja nie widzę

A tak ogólnie to podoba mi się.
Mało czytelny spis moderatorów u góry tematu mi nie przeszkadza bo tak szczerze to guzik mnie obchodzi kto daną okolicę moderuje

Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: nowe forum - piszcie tutej
Może to i dobrze [emoji14]
W dziale Uwagi do DHZ są tematy w których znajdziesz screeny starego wyglądu forum.
W dziale Uwagi do DHZ są tematy w których znajdziesz screeny starego wyglądu forum.
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.