Wolna Dyskusja Użytkowników
Wiesz, że słowo "ów" się odmienia?
Tarcza jest "owa", mostek jest "ów", koło jest "owo".
Tarcza jest zatłuszczona, więc ową tarczę odtłuścisz. I z owej tarczy będziesz mógł korzystać.
Mostek siedzi krzywo, więc ów mostek wyprostujesz. I do owego mostka przykręcisz kierownicę.
Koło jest scentrowane, więc owo koło wyprostujesz. I z owego koła będziesz się cieszyć.
Rachunek za lekcję przyjdzie pocztą
.
A co do odtłuszczania to jakiś zwyczajny rozpuch powinien spokojnie wystarczyć. Choć benzyna ekstrakcyjna (5 złotych w sklepie motoryzacyjnym za butelkę) byłaby najlepsza.
Tarcza jest "owa", mostek jest "ów", koło jest "owo".
Tarcza jest zatłuszczona, więc ową tarczę odtłuścisz. I z owej tarczy będziesz mógł korzystać.
Mostek siedzi krzywo, więc ów mostek wyprostujesz. I do owego mostka przykręcisz kierownicę.
Koło jest scentrowane, więc owo koło wyprostujesz. I z owego koła będziesz się cieszyć.
Rachunek za lekcję przyjdzie pocztą

A co do odtłuszczania to jakiś zwyczajny rozpuch powinien spokojnie wystarczyć. Choć benzyna ekstrakcyjna (5 złotych w sklepie motoryzacyjnym za butelkę) byłaby najlepsza.
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
Re: Wolna Dyskusja Użytkowników
Płyn do mycia szyb z alkoholem. Chyba najlepszy z domowych środków 

Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
o, też testowałemPuncu pisze:Płyn do mycia szyb z alkoholem. Chyba najlepszy z domowych środków

I co tam dzisiaj u was ciekawego?
U mnie dalszy ciąg dokańczania roweru, dzisiaj zrobiłem sobie górną prowadnicę (osłonę? zabezpieczenie?) by mi z przodu z jednotarczu łańcuch nie spadał na wyjobach. W czwartek zrobię sobie dolną prowadnicę z rolką i będzie niemal można napierniczać
.
U mnie dalszy ciąg dokańczania roweru, dzisiaj zrobiłem sobie górną prowadnicę (osłonę? zabezpieczenie?) by mi z przodu z jednotarczu łańcuch nie spadał na wyjobach. W czwartek zrobię sobie dolną prowadnicę z rolką i będzie niemal można napierniczać

Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
-
- Kontakt:
Re:
rowerUZalas pisze:Nieznajomy - jakoś mnie to nie dziwi a poza tym nie wykręcaj się innymi...
Co u mnie? Dostałem w czoło tylnym kołem swojego rowera

-
- Kontakt:
Re:
dokładniepoldeck pisze:Ale mama na bank powiedziała Ci to samo co ja slyszalem dziecięciem będac: "nie obchodzą mnie 'inni'".

albo "jak inni skoczą w ogień to Ty też?" - czy coś takiego :P
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re:
możesz. W zasadzie wyłącza się tylko przy zdejmowaniu koła, bo wtedy przeszkadzaLestatBiker pisze:szybkie pytanie, moge latać z non stop włączonym sprzęgłem ? Przerzucacz to Deore 2014 RDM615

Penisy w zeszycie się nie liczą?
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Big Hit + 66 RC 2005r.