Witam, zastanawiam sie nad zmiana korby. I przeglajac strone mojego sklepu znalazlem wlasnie korbe od Dartmoora. Cena to okolo 400 pln no i mam 12% rabatu wiec spoko jesli chodzi o ekonomie. W tej cenie korba, zebatka, suport.Jezdze klasyczne FR, mam dobra tecznike, ale niestety waga robi swoje.
Jesli ktos mial stycznosc lub co kolwiek o niej wie niech napisze bo w necie nie zawiele znalazlem.
Dartmoor Rock MTB
-
- Kontakt:
Nie dziw się że nie ma opinii, to jest nowy produkt który wszedł raptem w tym sezonie.
Ogólnie Szaman katował je na Rampage co jak dla mnie było by już wystarczającą rekomendacją wytrzymałości...
Możesz też zaoszczędzić stówkę i kupić Zee - waga podobna, zębatka i suport też gratis, też stalowe inserty...
Ogólnie Szaman katował je na Rampage co jak dla mnie było by już wystarczającą rekomendacją wytrzymałości...
Możesz też zaoszczędzić stówkę i kupić Zee - waga podobna, zębatka i suport też gratis, też stalowe inserty...