Wolna Dyskusja Użytkowników
-
- Kontakt:
Re: Odp: Wolna Dyskusja Użytkowników
A więc co?
Edit. napisał, że mi spóści do 1100zł, bo Mu zależy na czasie.
Brać?????
Edit. napisał, że mi spóści do 1100zł, bo Mu zależy na czasie.
Brać?????
UMF Duncan d2 Merida+ rs boxxer rc 2011.+ Fox Dhx 5.0
Nie no... Wybacz ale dałbym Ci banana na dwa dni za samą ortografię. I kilku innym tu obecnym też. Ja wiem, że to jest forum rowerowe... Ale, do cholery, Panowie! Przeczytajcie od czasu do czasu jakąś, jakąkolwiek książkę! Bo aż się słabo robi czytając forum...
"Nowe forum - piszcie tutEj"... Mickiewicz się w grobie przewraca a Słowacki, jego najlepszy kolega, poklepuje go po plecach.
"Nowe forum - piszcie tutEj"... Mickiewicz się w grobie przewraca a Słowacki, jego najlepszy kolega, poklepuje go po plecach.
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894
-
- Kontakt:
No, a co z tym boxxerem???!!
-
- Kontakt:
Tylko właśnie to mnie ciekawi, że są tu znawcy boxxerów, a nikt nic nie pisze.
-
- Kontakt:
Bo jak dałem foxa to na następny dzień został sprzedany, a marcoka dałem, bo nie znalazłem boxxera no i jak go znalazłem to teraz jest.
Temu pytam się tak dużo na tym forum, bo wiem, że tylko tutaj dostanę szczere, prawdziwe i fachowe odpowiedzi, i właśnie to forum nie jeden raz mi pomogło. Nie to co serwis. Ale jeśli Wam przeszkadzam to poproście admina żeby usunął mnie i macie problem z głowy.
Temu pytam się tak dużo na tym forum, bo wiem, że tylko tutaj dostanę szczere, prawdziwe i fachowe odpowiedzi, i właśnie to forum nie jeden raz mi pomogło. Nie to co serwis. Ale jeśli Wam przeszkadzam to poproście admina żeby usunął mnie i macie problem z głowy.
Nieznajomy nawet jak cie usunie to wrócisz pod inną nazwą to po pierwsze. Po drugie jeśli ktoś będzie miał coś to powiedzenia to się wypowie tak jak koledzy wyżej pisali, po trzecie nie musisz tutaj tak słodzić bo wcale to nie polepsza to twojej sytuacji bo gdyby to forum nie było zaje***te to już dawno byśmy wszyscy siedzieli na innym 

Specialized Big Hit III 07r + 888 RC 2005r 170mm
-
- Kontakt:
Po pierwsze nie słodzę tylko podaję powody czemu zadaję tyle pytań
Po drugie nawet ja nie mam pewności czy bym wrócił:|
chociaż bym tęsknił za opr. z ortografi
Po trzecie w jakiej jestem teraz sytuacji według Ciebie?
Po drugie nawet ja nie mam pewności czy bym wrócił:|
chociaż bym tęsknił za opr. z ortografi
Po trzecie w jakiej jestem teraz sytuacji według Ciebie?
Re:
nhp890 pisze:Nic. Nie zachowuj się, jakby ktoś był ci winien odpowiedź. Jak ktoś będzie miał coś do powiedzenia, to napisze post.
W srakiej sytuacji. Ale koniec tego bo tu zakaz wszczynania kutnipoldeck pisze:Może po prostu jesteś zbyt upierdliwy i zmęczyłeś już ludzi?

Dobra, bo to już się zaczyna robić śmieszne 
Boxxer z tego co widzę to R2C2 Coil. Czyli bodajże Boxxer Team.
Jeśli jest w dobrym stanie technicznym (patrząc na stan Twojej wiedzy rowerowej, weź kogoś doświadczonego żeby to sprawdził), a wizualnym takim jak na zdjęciach, targuj jak najniżej się da i bierz. Chociaż raczej dużo nie zejdziesz.
Co sprawdzić przy kupnie? To, co się zawsze sprawdza. Czy nie cieknie, czy regulacje działają, czy nie ma obtarć na goleniach, czy gwinty nie są wyrobione, czy pracuje gładko etc. Weź lepiej kogoś ogarniętego.
Jak pracuje? Obstawiam, że całkiem sympatycznie - całkiem dobre tłumiki, na sprężynie - powinno banglać.
Jak z awaryjnością? Podobno 2011 miały problemy ze ślizgami. Aczkolwiek egzemplarze jeżdżące u mnie w okolicy jakoś dają radę, więc osobiście się nie spotkałem.
Z częściami zamiennymi nie ma najmniejszego problemu, nawet na rowerowy.com jest w tym momencie co sobie zażyczysz.
Ile waży? Na następny raz sam sobie sprawdź w google, inaczej znowu zostaniesz przez wszystkich zlany ciepłym moczem. Waży coś około 3 kilogramów, +/- 100g.
Inne amortyzatory w tej cenie? Zależy, czego szukasz. Sprecyzuj bliżej, wtedy będzie można myśleć. Choć zapewne standardowo - z1, 66, lyrik, totem, domain RC, Pike, Boxxer, 888, Fox 40 (chociaż zapewne będzie trupem), Manitou Dorado (chociaż raczej starsze rocznikowo)... Szukaj, za Ciebie szukać nie będziemy.

Boxxer z tego co widzę to R2C2 Coil. Czyli bodajże Boxxer Team.
Jeśli jest w dobrym stanie technicznym (patrząc na stan Twojej wiedzy rowerowej, weź kogoś doświadczonego żeby to sprawdził), a wizualnym takim jak na zdjęciach, targuj jak najniżej się da i bierz. Chociaż raczej dużo nie zejdziesz.
Co sprawdzić przy kupnie? To, co się zawsze sprawdza. Czy nie cieknie, czy regulacje działają, czy nie ma obtarć na goleniach, czy gwinty nie są wyrobione, czy pracuje gładko etc. Weź lepiej kogoś ogarniętego.
Jak pracuje? Obstawiam, że całkiem sympatycznie - całkiem dobre tłumiki, na sprężynie - powinno banglać.
Jak z awaryjnością? Podobno 2011 miały problemy ze ślizgami. Aczkolwiek egzemplarze jeżdżące u mnie w okolicy jakoś dają radę, więc osobiście się nie spotkałem.
Z częściami zamiennymi nie ma najmniejszego problemu, nawet na rowerowy.com jest w tym momencie co sobie zażyczysz.
Ile waży? Na następny raz sam sobie sprawdź w google, inaczej znowu zostaniesz przez wszystkich zlany ciepłym moczem. Waży coś około 3 kilogramów, +/- 100g.
Inne amortyzatory w tej cenie? Zależy, czego szukasz. Sprecyzuj bliżej, wtedy będzie można myśleć. Choć zapewne standardowo - z1, 66, lyrik, totem, domain RC, Pike, Boxxer, 888, Fox 40 (chociaż zapewne będzie trupem), Manitou Dorado (chociaż raczej starsze rocznikowo)... Szukaj, za Ciebie szukać nie będziemy.
Ja 19 ale nie patrze na pisownie gdy pisze na szybko, zmeczony albo z fona. Soroweczka 

Przynajmniej podczas rozmowy nie słuchać że mówisz "wruciłem" albo "osub" 
Za moich czasów... Robienie błędów ortograficznych i nie zwracanie na nie uwagi było brakiem szacunku dla drugiej osoby.
Btw. Po to wam podkreśla na czerwono żebyście to poprawili. Pisanie na odwal się to łamanie regulaminu
Pierwszy punkt regulaminu w części "uwagi".

Za moich czasów... Robienie błędów ortograficznych i nie zwracanie na nie uwagi było brakiem szacunku dla drugiej osoby.
Btw. Po to wam podkreśla na czerwono żebyście to poprawili. Pisanie na odwal się to łamanie regulaminu

Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.