Drobne pytania rowerowe
Nie o wygląd chodzi a o to straszliwe uczucie mokrego rowu. Mam jakieś 10-13 kilometrów do najbliższej góry, czyli tej na której najczęściej jeżdżę. Jak dupa mi namoknie to mam ochotę umrzeć a nie jechać na siodle ten kawałek do domu
. Nie mam nic przeciw ubłoceniu się ale jazda na siodle z mokrą dupą może doprowadzić do solidnych otarć a to mnie wyeliminuje z jeżdżenia na parę dni. Do tego nie mogę dopuścić
.

Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
To mały plecak rowerowy, spodnie albo spodenki do niego, latasz i śmigasz po jeździe skok w bok na krzaczki się przebrać i do domciu a siodło możesz przetrzeć brudnymi spodenkami...
A jak masz takie mega cienkie spodenki to jak dobrze poskładasz to do nerki zmieścisz 

Specialized Big Hit III 07r + 888 RC 2005r 170mm
-
- Kontakt:
Re: Drobne pytania rowerowe
Taki pech, że tego boxxera co miałem kupić gościu sprzedał w tym samym dniu co po niego jechałem i nawet mnie nie powiadomił[ASTONISHED FACE]
Znalazłem dwa inne:
http://olx.pl/i2/oferta/rock-shox-boxxe ... ae5de3c6c3
http://olx.pl/i2/oferta/rock-shox-boxxe ... 9DeUD.html
Którego brać? Czy ta cena wc jest normalna, bo mi spóścił do 1600zł i czy to ten model miał problemy ze ślizgami?
Znalazłem dwa inne:
http://olx.pl/i2/oferta/rock-shox-boxxe ... ae5de3c6c3
http://olx.pl/i2/oferta/rock-shox-boxxe ... 9DeUD.html
Którego brać? Czy ta cena wc jest normalna, bo mi spóścił do 1600zł i czy to ten model miał problemy ze ślizgami?
UMF Duncan d2 Merida+ rs boxxer rc 2011.+ Fox Dhx 5.0
-
- Kontakt:
Re: Odp: Drobne pytania rowerowe
Chyba wezmę rc.
UMF Duncan d2 Merida+ rs boxxer rc 2011.+ Fox Dhx 5.0
Próbował ktoś odciąć monitorek ze wskaźnikiem biegów w manetce szitmano acera - lub innych? Przeszkadza mi to dziadostwo bo mam klamki hebli z m810 i nie mogę ustawić w odpowiedni, wygodny sposób klamki i manetki. Teoretycznie nie powinno być z tym problemu, ale wolę zapytać :P
Rozwiązanie tymczasowe zanim nie kupię całego nowego napędu.

A z okazji 3000 postu leje szampanem! Bawcie się za moje!:

Rozwiązanie tymczasowe zanim nie kupię całego nowego napędu.

A z okazji 3000 postu leje szampanem! Bawcie się za moje!:

Ha! Ja swoją planowałem już z 15 postów temu
Wiem, wiem. Ale teraz nie mam jak tego dokonać, a kurcze przyznam, że nie chce mi się rozkręcać tego żeby się przekonać :P Ale w myśl zasady - nie sprawdzisz się nie przekonasz - trzeba będzie tak zrobić :P
edit.
Rozebrałem, sprawdziłem, uciąłem - działa i co najważniejsze sprawdza się :P

Wiem, wiem. Ale teraz nie mam jak tego dokonać, a kurcze przyznam, że nie chce mi się rozkręcać tego żeby się przekonać :P Ale w myśl zasady - nie sprawdzisz się nie przekonasz - trzeba będzie tak zrobić :P
edit.
Rozebrałem, sprawdziłem, uciąłem - działa i co najważniejsze sprawdza się :P
Ja pozbyłem się wyświetlacza z manetki shimano alivio, wystarczyło go odkrecić. Bebechy było widać i nie chcąc ich zabrudzić dorobiłem sobie dekielek 
Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Segativ daj foto
tez mam ten problem z tymi manetkami

Też nie mogę dać manetki na tyle głęboko by klamkę wygodnie założyć... Ale jakoś tak głupio mi będzie bez ekraniku. Niby nic nie robi, nawet szybka dawno mi z niego wypadła i i tak zazwyczaj nie wiem na jakim biegu jadę... Ale mimo to jakoś łyso.
Na starej kierownicy dało się cacy ustawić, miałem DaBombę D6 Tribal 690mm. Teraz mam RejsFejsa 660mm i brakuje mi tych 1,5cm na stronę. Właśnie po to by bardziej do środka dać manetkę...
Na starej kierownicy dało się cacy ustawić, miałem DaBombę D6 Tribal 690mm. Teraz mam RejsFejsa 660mm i brakuje mi tych 1,5cm na stronę. Właśnie po to by bardziej do środka dać manetkę...
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .