Fajne foty zobaczcie i ocencie!!!

budka
Kontakt:

Post autor: budka »

dobra ludzie mam pomysl, dajmy sobie spokoj bo ten temat jest pogrzany jak ruski czolg i nie ma sensu juz sie produkowac dla takich przydebilasow jak cro-mo, niech sobie mysli ze jest hiper cool yo ziomal pro biker i tyle, niech sie chlopiec ludzi i tyle, strzalka...
CrMo
Kontakt:

Post autor: CrMo »

ej nei ciesze sie z tego ze ma rower neiwiadomo jaki bo nei jest jakiś super rower... a bardziej chodziło mi o umiejetności....
o mam pomysł... ciekawe jak długiego willego potraficie pojechać co!?(umiejetności chcieliście to macie) no .... ja juz dużo smiagam na rowerzei dużo umiem.... i na hopach tesz skacze jak mam czas... nie mam fot bo akurat nie maiłęm aparatu ... a na kaerze mam filmnik z hopy ale nei wiem jak go zgrać na kompa... :/
Balet on da bike
CrMo
Kontakt:

a z resztą czemu ja sie mam tłumaczyć....
jaz mam dośc czytania waszych super-mega-wypaśnych- postów z bardzo waznymi przeslaniami... wiec po co takie głupoty wypisujecie :/
Balet on da bike
Pth
Kontakt:

Post autor: Pth »

Loodzie weźcie go zostawcie biedaka bo jeszce wpadnie w kompleksy-> sprzeda rower-> i bedzie mniej bikera... i co to bedzie wasza wina! a to chyba dobzre że sie cieszy nie!?
Co wam takie posty pzreszkadzają...
Kontakt:

Post autor: smoleń »

nie no koleś foty zajebiście zjebane po co one tu takimi fotami możesz sie pochwalić mamie a nie tutaj zrub foty na hopah i pokaż P.S fajny rowerek :P
gg5498782
(no bike no fun)
ven
Kontakt:

Post autor: ven »

super ;] ale po co do takich rzeczy Ci taki rower ;> ?

Bo ja np. znam takich w choooy co maja super maszyny i albo jezdza po miescie jeszcze ZA siodelkiem rece na kierownicy wyprostowane wolno kreca pedalami i rozgladaja sie na lewo i prawo z predkoscia 2-5km.h ;]]]] albo przyjezdzaja na hopy i pala 2 paczki fajek dyskutujac <rotfl>

ale moze to tylko kawalek galerii ;]]]]
tylko nie wiem co tu bylo do oceniania, bo chyba rower ;)
pozdrawiam
Looka MKNX
Kontakt:

Post autor: Looka MKNX »

CrMO: nie daj sie wciagnac DragMenowi do malo zaszczytnego grona arcyzjebanych. On temu gronu przewodniczy, jest zarazem czlonkiem (zeby nie nazwac dobitniej) oraz skarbnikiem. Generalnie lepiej sie z nim nie zadawac, nie zakolegowac - opluj i dorzuc swoja cegielke do jego zjeby. Poszukaj na forum dlaczego.

Niestety oklamales nas w tytule tematu, bo te fotki nie sa fajne. Zgodze sie, ze efektownie wyglada ostatnia i pierwsza, gdzie wykorzystales krzywizne karoserii samochodu. Z technicznego punktu widzenia foty sa niby OK, chociaz najwyrazniej robione programami tematycznymi. Poza tym bardzo ciezko jest zrobic dobra fote kogos na rowerze: trzeba za jednym razem pokazac dynamike ruchu, ale tez zachowac ostrosc glownego obiektu. Acha! czego przede wsyztskim brakuje Twoim fotkom: TEMATU! Jakis kolunio w lewitujacej pozycji na rowerze to "niiiic cieeee-kawe-goooo", jak podaje Ani Mru Mru :)
http://tiny.pl/8mm
rasta biker
Kontakt:

Post autor: rasta biker »

na wheelie potrafie przejechac az sie zmecze ale nie cwicze tego tylko samo sie nauczylo jka sie ucze manuala, teraz ty sie pochwal jak daleko zajedziesz na manualu bo wheelie to w sumie gowno jest a nie trick
kupie kola na 24 cale komplet do 400 zeta. kontaktowac sie na gg 1056720
CrMo
Kontakt:

whilie to fajny triko... ale ja umie tylko whiellie (jakieś 40 metrów..)
pewnie powiecie ze to malo ale ja to robie na stojaco a nei na klasycznie(siedzaco).. :/
Balet on da bike
Uzytkownik
Kontakt:

Post autor: Uzytkownik »

DragMen to przewodnik stada. Dominujący samiec (lub samica, kto go tam wie). Radził bym Ci omijać go z daleka.
[]_ ([]) []_
Kontakt:

Post autor: []_ ([]) []_ »

ej serio??? to jestes kurwa ciotą....
jesteś tak kurwa smieszny że łzy cieknał mi po plecach....
jezdzish jak pedał serio.... nasz normalny (wmiare fajny rower)
ale sam nie jesetes fajny no i golisz se nogi
pozaostaje tylko sławny link:
Kontakt:

Post autor: WariatNH »

Crmo czy *** wie sie tam qrwa WABISZ i tak wiem , ze to ty heheh . . . Taka jest PRAWDA < ZE SIE WSTYDZISZ samego siebie muhahahahaha qrwa dziecko to ze ty miales spiecie w inkubatorze nie znaczy , ze musisz sie tutaj osmieszać .... *********** STAD ...
P.s Sorka za bldy w literach , ale jestem najebany Bols ROX heheheh ;)
[]\/[]onGooSe C[]-[]ardLuc[]<
elot
Kontakt:

Post autor: elot »

jesteś jebnięty CrMo.
Styleliga - on a highway to hell
Brynów Team
Kontakt:

Post autor: Brynów Team »

ciota jestes i tyle
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

teraz to stary przegiales wiesz o tym? nie no nic tylko Ci morde obic...podrozujesz na wakacje? zawitaj do Wrocławia:] ale z Ciebei przydupas...
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

na forum jest taki zwyczaj - najpierw sie daje ****** foty , pozniej broni przed krytyka, a nastepnie pisze ze to dla jaj lub kogo innego. powtarzam, zenada. a jezeli piszesz teraz prawde - jeszcze gorzej.

nie masz co robic? kup se brawo chlopcze.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

osz kur... dlaczego moj post jest wyzej niz to oczym w nim napisalem??
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
Xprot

Post autor: Xprot »

kawal KOŃSKIEJ SPIERDOLINY , drogi rasta

KOŃSKA SPIERDOLINA, tym crmo dla mnie jest
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

CrMo pierd.olisz jak polamany.... nc....
Jasne, ze to ty jestes na tych fotach, tlumaczysz sie jak 13-latek z czesciowym wybrakiem mozgu
btw. dlaczego wywalilesz adres swojej www z podpisu?
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
ODPOWIEDZ