Wolna Dyskusja Użytkowników
To jak są to pierdoły to tym bardziej nie wrzucaj tu. YT już jest zasmiecony a forum nie musi byc xd
A tak serio to na forum bezpośrednio się chyba nie da. Skorzystaj z jakiegoś vilmeo albo jakiejś wrzuty czy coś. Pogrzeb w google bo coś takiego na pewno jest
A tak serio to na forum bezpośrednio się chyba nie da. Skorzystaj z jakiegoś vilmeo albo jakiejś wrzuty czy coś. Pogrzeb w google bo coś takiego na pewno jest
Specialized Big Hit III 07r + 888 RC 2005r 170mm
Niech ktoś mi wytłumaczy KTO I PO CO?
https://drive.google.com/file/d/0By4G8o ... sp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0By4G8o ... sp=sharing
Widocznie mu lekko cieknie i ma potrzebę dopompowywać co kawałek
. A, że w rowerze ma wentylki tego typu to sobie zrobił unifikację standardu.
Tylko to powinno być na taśmie teflonowej a nie na pakułach.
A może równie dobrze nie cieknąć ale chłop potrzebuje często zmieniać charakterystykę dampera. Na przykład długo wjeżdża na górę na twardym. Na górze spuszcza trochę by lepiej wybierało na zjeździe. A potem dopompowuje i jedzie zaś pod górę. Albo do domu asfaltem.
Wytłumaczeń może być wiele i nawet ma to sens. Tylko widok poraża.
Choć pewnie zaraz po zrobieniu tej foty pakuły zostały obcięte. Także szczerze mówiąc nie widzę do czego się przyczepić. Zmienił sobie standard wentylku na taki jaki mu pasuje.

Tylko to powinno być na taśmie teflonowej a nie na pakułach.
A może równie dobrze nie cieknąć ale chłop potrzebuje często zmieniać charakterystykę dampera. Na przykład długo wjeżdża na górę na twardym. Na górze spuszcza trochę by lepiej wybierało na zjeździe. A potem dopompowuje i jedzie zaś pod górę. Albo do domu asfaltem.
Wytłumaczeń może być wiele i nawet ma to sens. Tylko widok poraża.
Choć pewnie zaraz po zrobieniu tej foty pakuły zostały obcięte. Także szczerze mówiąc nie widzę do czego się przyczepić. Zmienił sobie standard wentylku na taki jaki mu pasuje.
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
Wiem, ale ja nie bardzo nią umiem pracować. Teflonem mi lepiej wychodzi
.
Co tam dzisiaj u Was chłopaki?
Ja byłem kamerzystą na maratonie rowerowym. Fajna zabawa. Grzałem na quadzie z goŁpRo na kasku. Wiem, że parę postów wyżej pisałem, ze GoPro to zło ale bardziej ten quad po lesie mnie cieszył
.

Co tam dzisiaj u Was chłopaki?
Ja byłem kamerzystą na maratonie rowerowym. Fajna zabawa. Grzałem na quadzie z goŁpRo na kasku. Wiem, że parę postów wyżej pisałem, ze GoPro to zło ale bardziej ten quad po lesie mnie cieszył

-
- Kontakt:
Re: Odp: Wolna Dyskusja Użytkowników
Przeczytajcie co pisze na tej wyświetlonej stronie na laptopie(tamto zdjęcie z damperem).

UMF Duncan d2 Merida+ rs boxxer rc 2011.+ Fox Dhx 5.0
-
- Kontakt:
Rozszyfrowałem:
"Jak wygląda jej pupa w 3 minuty":mrgreen:
Tylko ciekwe kto i co dał jej soczystego,hmm.....może banana?:lol:
"Jak wygląda jej pupa w 3 minuty":mrgreen:
Tylko ciekwe kto i co dał jej soczystego,hmm.....może banana?:lol:
Czytać nie umiesz?
Wyraźnie widać "tak wyglądała jej pupa 3 minuty później." Wcześniej przed kropką jest słowo "psa".
Podejrzewam, ze chodzi o jakieś uczulenie. Posmarował czymś usta, dał jej soczystego buziaka (w tyłek?) i dupsko spuchło od jakiegoś specyfiku.
Takie moje teorie
.
Wyraźnie widać "tak wyglądała jej pupa 3 minuty później." Wcześniej przed kropką jest słowo "psa".
Podejrzewam, ze chodzi o jakieś uczulenie. Posmarował czymś usta, dał jej soczystego buziaka (w tyłek?) i dupsko spuchło od jakiegoś specyfiku.
Takie moje teorie

-
- Kontakt:
Cziter!:-o
Jak żeś to znalazł?
Jak żeś to znalazł?
-
- Kontakt:
No, ale co Wpisałeś szukajke???
Stosuję metodę trzech zetek:
ZZZ-zakuć->zdać->zapomnieć
Stosuję metodę trzech zetek:
ZZZ-zakuć->zdać->zapomnieć
Nieznajomy, a ile niby Ty masz lat żebyś potrzebował tych tripleZ? Na studiach zrozumiesz dopiero o co chodzi
Albo nauczysz się wydajnie ściągać 
Żeby znaleźć tego posta na bezużytecznej... Wystarczyło wpisać w google 'dał swojej dziewczynie soczystego'. Pierwszy wynik. Voila. Nie trzeba studiować wyszukiwarek (nawet ciekawy temat, nie powiem ;p) aby na to wpaść.

Żeby znaleźć tego posta na bezużytecznej... Wystarczyło wpisać w google 'dał swojej dziewczynie soczystego'. Pierwszy wynik. Voila. Nie trzeba studiować wyszukiwarek (nawet ciekawy temat, nie powiem ;p) aby na to wpaść.
-
- Kontakt:
Mam już prawie 13. ZZZ sprawdza się na historii. Mam na koniec 4, a pamiętam tylko ogólne informacje (te, które mnie zaciekawiły);-)