Witam Forumowiczów.
Jako iż zaczynam przygode z MTB poszukuje roweru odpowiedniego do rozpoczecia sportu. trafilem w sieci na ogloszenie sprzetu ktory bardzo mi sie spodobał, a że jestem kompletnym laikiem postanowiłem skorzystać z rady pasjonatów. Otóż chodzi mi o wasze opinie i porady oraz czy cena jest ok
Link http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s ... 9-217-9670
zależymi na jak najszybszych odpowiedziach bo jutro jade ogladac i jak bd wszystko wporzadku to i kupic. Przed chwila dostałem rownież liste dokładnych czesci znajdujacych sie w rowere także też mogę wrzucić Pozdrawiam. Jakub
Porada DunCon Cane Corsa
Cane corso to spoko rama na początek (sam na takiej zaczynałem), jednak ma kilka wad. Pierwszą na pewno jest to że cc lubią pękać dosłownie wszędzie (moja zaczęła pękać w kilkunastu miejscach po dość mocnym roku), więc jeśli nie masz możliwości zobaczenia jej raczej nie warto się w nią pchać. Po drugie waga, jest bardzo ciężka, więc trudniej będzie nauczyć się nad nią panować. Poszukaj lepiej czegoś u nas, może jakiegoś big hita? Możesz też zastanowić się czy za tą cenę nie lepiej kupić jakiegoś ogarniętego ht. Za te pieniądze napewno coś znajdziesz.