Witam
Nie posiadam własnego samochodu, więc zwracam się do Was. Szukam transportu w góry w najbliższą sobotę lub niedzielę (6/7 VI). Jedna osoba + jeden rower. Oczywiście dokładam się do paliwa i co tam jeszcze będzie trzeba (myślę, że finansowo na pewno się dogadamy).
Kto ma miejsce i ochotę - pisać na priv.
Pozdrawiam
Witam
Ktoś z wolnym miejscem w najbliższą niedzielę 28 VI? Dołożę się 5-7 dyszek do benzyny, gazu czy na czym tam jeszcze jeździcie. Chętni czekam na priv.
Pozdrawiam
Witam
Znajdzie się dobry człowiek z wolnym miejscem w najbliższą sobotę/niedzielę (4/5 VII)? Dołożę się do paliwa ile będzie trzeba, postawię piwo - jestem pewien że się dogadamy.
Zainteresowani pisać w temacie lub priv.
Pozdrawiam
Witam po raz kolejny
Tak jak do tej pory - szukam kogoś z wolnym miejscem w najbliższy weekend (11/12 VII). Kasa - paliwo, przewozowe, itp. - na 100% się dogadamy.
Pozdrawiam i mocno na was liczę
Panowie, koledzy, chłopaki
18 lub 19 VII (najbliższy weekend) - ktoś zainteresowany dodatkowym pasażerem z rowerem?
Kto chętny - czekam na odzew.
Pozdrawiam
Hmm... 17 lipca, połowa roku kalendarzowego za nami a mi udało się wyjechać w góry tylko raz (ponad miesiąc temu).
Czym Was zachęcić(?) - jestem otwarty na propozycje.
Pogoda jak się patrzy a na rower ciągnie...
Zalas - póki co na 1 wyjazd wydałem około stówki (całość kosztów). Malucha nie kupię, bo musiałbym zrobić najpierw prawko. Zresztą kupić auto tylko na wyjazdy na rower - średnia opcja. Kasa na podwózki jak piszesz - coś trzeba zaproponować, przecież nikogo nie zmuszę żeby brał pasażera. Niewielkie doświadczenie z przed dwóch lat mówi mi, że z każdym dogadujesz się inaczej. Po prostu szukam ludzi z dobrą wolą i wolnym miejscem.
Ty się czasem nigdzie nie wybierasz albo znasz takich ludzi?