Drobne pytania rowerowe
-
- Kontakt:
Re: Drobne pytania rowerowe
Na suwmiarce jest 39.8mm a nie 40.8
Re: Drobne pytania rowerowe
Dokładniej 30,9mm. Ale w przypadku zdjęcia jest dopuszczalny taki margines błędu. Zasada działania suwmiarki jest taka sama, różni się jedynie dokładnością pomiaru.
Tapnięte z mojej Nokii 3310
Tapnięte z mojej Nokii 3310
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
stery te są pod 1 1/8" dokładnie misek ci nie zmierzę bo nie będę ich wybijał z ramy specjalnie dla ciebie... A jak przypi****lisz to wszystko pęknie... Widziałem jakie te stery wytrzymują katy, czytałem o nich 9/10 pozytywnych opinii, są na łożyskach maszynowych, nie specjalnie ciężkie, fajne i zgrabne bez miliona podkładek, proste w montażu i przede wszystkim tanie oraz dostępne w wielu kolorach. Tak więc brać i nie płakać. Tylko kurde zmierz to dobrze. Jak nie potrafisz to wskocz do byle którego warsztatu, może być od kosiarek, motorów czy wulkanizacja byle by mieli suwmiarkę i poproś majstra o przysługę a jak się cham trafi to więcej niż 2zł za zmierzenie nie weźmie a będziesz mieć przynajmniej dokładnie zmierzone.
Specialized Big Hit III 07r + 888 RC 2005r 170mm
Witam wszystkich forumowiczów mam mały problem chce kupić ramę do dh kolega chce mi sprzedać Duncan cone Corso ale jest jeden problem zawsze jeździłem na dualach i nie wiem ale mam wrażenie że jest dla mnie za mały siodełko jest na samym dole i kolanami prawie dotykam kierownicy mam 185cm wzrostu czy ramy na dh są uniwersalne czy faktycznie jest za mała dla mnie proszę o pomoc z góry dziękuję
Aha tak myślałem przejechałem się jeszcze raz na nim i jak siedzę to kolano gdy jest w górze to jest od kierownicy z 10 13 cm ale jak stoję to wydaje mi się że jestem za bardzo wychylony a rama jest 17,5 więc teraz sam nie wiem możesz mi podać do siebie numer telefonu jeżeli można bo mam kilka ważnych pytań a czas mnie goni z kupnem