Ankieta do pracy magisterskiej

Rider123
Kontakt:

Ankieta do pracy magisterskiej

Post autor: Rider123 »

Witam, jestem studentem piątego roku fizjoterapii. Bardzo Was proszę o wypełnienie ankiety, którą będę potrzebował do pracy magisterskiej.

Temat ankiety to: "Ocena porównawcza dolegliwości bólowych kręgosłupa u osób uprawiających kolarstwo zjazdowe i szosowe." Chcę porównać jak to wygląda w świecie downhillu i szosy :)

Ankieta składa się z 31 prostych pytań, jest całkowicie anonimowa, a informacje w ten sposób uzyskane będą wykorzystane wyłącznie do celów naukowych. Wypełnienie ankiety nie zajmie więcej niż 3-5min.

Z góry dziękuję za poświęcony czas i wypełnienie ankiety;) Bardzo liczę na Waszą pomoc.

Link do ankiety:
http://www.ankieter.pl/wypelnij/ankiete/id/15558/

Pozdrawiam.
brooce
Kontakt:

Post autor: brooce »

Wypełniłem, ale liczę na podzielenie się wynikami/wnioskami, bo sam jestem ciekaw jak sprawa wygląda ;) Pare uwag:

p.s.
Od kiedy trenuję - chodzi o to od kiedy jeżdżę, czy faktycznie trenuję (ścisły plan, forsowanie organizmu itd)? Zakładam to pierwsze...

p.s.2
Mam rozumieć, że pod pojęciem "kolarstwo zjazdowe", rozumiemy nie tylko DH, a ogólnie ekstremalną jazdę?

p.s.3
Jak mogę napisać gdzie występują dolegliwości bólowe, jeśli zaznaczam, że przecież nie wystepują? ;) Cały ten późniejszy opis odnoszę do delikatnych sporadycznych bólów, typu raz na ruski rok coś zakłuje itp...

p.s.4
Do pytania: Czy w obrębie kończyn górnych lub dolnych występuje (można udzielić wielu odpowiedzi):
- a jak nic nie występuje? Klops.

p.s.5
Przydałoby się pytanie o podejście do jazdy i treningu - zupełnie inaczej sprawa wygląda chyba u amatora, a u zawodnika ;)
http://brooce.pinkbike.com
Rider123
Kontakt:

Jasne, podzielę się wynikami/wnioskami, które uda mi się uzyskać. Dzięki również za cenne rady.
Korn_8
Kontakt:

Post autor: Korn_8 »

Wypełnione! Więcej takich prac, również czekam na wyniki.
Centruję i zaplatam w Krakowie, zapraszam do współpracy.
Rider123
Kontakt:

Witam ponownie, z dniem dzisiejszym kończe badania. Dzięki Waszej pomocy udało mi się zebrać 215 wypełnionych ankiet. Teraz kolej na analizę statystyczną. Z chęcią podzielę się uzyskanymi wynikami oraz wnioskami:) Jeszcze raz dziękuje za poświęcony czas i wypełnienie ankiety!
szapkajemos
Kontakt:

Post autor: szapkajemos »

chętnie wypełnię jeśli nadal można
Zalas
Kontakt:

Post autor: Zalas »

Szapkajemos Gość 19.04.15r napisał że kończy badania a ty 29.06.15r chcesz mu pomagać. To już drugi post który odkopujesz bez potrzeby robiąc tylko burdel na forum. Stary ogar.
Specialized Big Hit III 07r + 888 RC 2005r 170mm
Korn_8
Kontakt:

Re:

Post autor: Korn_8 »

Rider123 pisze: Z chęcią podzielę się uzyskanymi wynikami oraz wnioskami:)
Czekamy, czekamy.
Centruję i zaplatam w Krakowie, zapraszam do współpracy.
serimusar
Kontakt:

Post autor: serimusar »

tez czekam ale jakoś nie ma wyników
ODPOWIEDZ