Rama DH
Rama DH
czesc wszystkim. Z powodu złamania nogi dostanę dość spore odszkodowanie ( wiem, moze i jestem glupi, ze zlamalem noge, a ja mysle o kasie) i postanowiłem kupić ramę do DH, a przez to, że nie wiem za czym mam się rozglądać piszę do was z prośbą o pomoc. Rama do 1300 zł, oczywiście używka, miałem upatrzonego Big Hita ale juz go ktos kupil.
Może macie jakieś propozycje ?
Może macie jakieś propozycje ?
Jeżeli liczysz że ktoś Ci zaoferuje swoją rame na sprzedaż to od tego jest giełda. A jeżeli szukasz ramy w tym budżecie to oprócz ww BH ja polecam Norco A-Line i Team DH 2005-2006r 
Jest wiele fajnych ramek w tych pieniądzach. Najlepiej sam poszukaj, a jak będziesz miał wątpliwości to po prostu napisz

Jest wiele fajnych ramek w tych pieniądzach. Najlepiej sam poszukaj, a jak będziesz miał wątpliwości to po prostu napisz

Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
A ten norco pomimo tego "mikro" pęknięcia , które zostało zaspawane, będzie ok ? http://olx.pl/oferta/witam-sprzedam-ram ... c897eb8cf0
Re: Rama DH
Kazdy BH jest dobry 
A co do norco to poproś o więcej informacji co do pekniecia.
Wysłane z Commodore 64

A co do norco to poproś o więcej informacji co do pekniecia.
Wysłane z Commodore 64
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Lepsze, lepsze. To zależy od preferencji kto co woli. Lapierre do bardzo fajna ramka ale nie każdemu podoba się jej praca. Glorka to słynne już zawieszenie Maestro, które ludzie sobie bardzo chwalą. A BH? Zawieszenie FSR to typowy 4-zawias który po prostu dobrze pracuje.
Jeżeli ja miałbym wybierać to zastanawiałbym się między glorką a big hitem. Który bym wybrał? Na to pytanie Ci nie odpowiem
Jeżeli ja miałbym wybierać to zastanawiałbym się między glorką a big hitem. Który bym wybrał? Na to pytanie Ci nie odpowiem

Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
-
- Kontakt:
Re:
Nie wiem co na to inni, ale nie wydaje mi sie, zeby BH 06-08 mial "muzealne katy". Moj akurat ma, ale to wina prawie 60cm amora z przodu.Kwiat126p pisze:ja bym się nie pchał w starego big hita o muzealnych kątach którego za rok zmienisz bo będziesz chciał coś więcej. Na 100% Lapierre 2011 z tych wszystkich. Nowoczesna, lekka ramka do DH + geo kit tam jest chyba, szmery bajeryInna półka zupełnie.
Po zmianie dampera na 216 robi sie wg mnie i wlasciciela (link ponizej) bardzo przyjemna geometria przy 190mm skoku.
http://m.pinkbike.com/photo/4971962/
Jesli rozwazasz Glorke, moze sprobuj trafic starszego Faitha? Z tego co wiem, lzejszy od Glorii, po odwroceniu linkow geo podobne, a rama mimo wieku nadal pancerna.