Mam do wyboru pare ram ale nie wiem którą wybrac. Rama będzie używana praktycznie tylko w górach gdzie jestem praktycznie co tydzień. Ale lubie tez czasami polatać na dirtowych wybiciach i zakrecic jakies 360.Mam też zamiar zaczac sie ścigać w nastepnym sezonie. Mam 186 wzrostu i ważę 83 kg.
A ramki jakie mam do wyboru to:
Specialized demo z 2008 r
Giant glory 2014
Devinci wilson z 2010r
Trek session 2012
I opcja zostania na moim starym big hicie i zmiena dampera na lepszy.
Jesli jest cos innego wartego uwagi do 3000 zł to jestem otwarty na propozycje.
Rama jaką wybrać?
Rama jaką wybrać?
Malowanie proszkowe 

Witaj.
ramy są bardzo różne... "praktycznie tylko w górach" jakie trasy są w tych górach?
no i teraz najważniejsze, jakie modele tych ram?
śmigasz na big hicie to kieruj się bardziej w 4 zawiasy, ale to jest moja własna uwaga poparta tylko moim doświadczeniem. Z CMP super motto (bardzo podobna właśnie do big hit-a III)
przesiadłem się na rasowe VPP Santy i różnica jest bardzo odczuwalna, pozytywnie?... jeszcze tego nie wiem;p
ramy są bardzo różne... "praktycznie tylko w górach" jakie trasy są w tych górach?
no i teraz najważniejsze, jakie modele tych ram?
śmigasz na big hicie to kieruj się bardziej w 4 zawiasy, ale to jest moja własna uwaga poparta tylko moim doświadczeniem. Z CMP super motto (bardzo podobna właśnie do big hit-a III)
przesiadłem się na rasowe VPP Santy i różnica jest bardzo odczuwalna, pozytywnie?... jeszcze tego nie wiem;p
Re: Rama jaką wybrać?
Ktorą rame byś nie wybrał to będziesz zadowolony.
Weź pod uwage że kupują np. glorke będziesz musiał zmienić tylną piaste, korby itd.
Wysłane z Commodore 64
Weź pod uwage że kupują np. glorke będziesz musiał zmienić tylną piaste, korby itd.
Wysłane z Commodore 64
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.