OSZUST ! ! ! UWAGA ! !
OSZUST ! ! ! UWAGA ! !
Witam wszyskich. Miałem nieprzyjemne doświadczenie spoktać sie z oszustem na forum :/ Kupilem od kolesia korbe TRUVATIV FIREX z rockringiem za 70 zl. Koles dał ogłoszenie na dh-zone zgadałem sie z nim na gg i spoko wszystko pieknie kobra porysowana ale sprawana, tak pisał. Poprosilem go o fotki kwadratow a on mi przysłał fotki zrobione telefonem na których nic nie było widać :/ no ale myśle sobie -zaufam mu i niech przysyła (z resztą powiedzial że jak coś bedzie nie tak to moge w każdej chwili odesłać). Korba dotarła w terminie nie mialem akurat roweru więc nie mogłem jej sprawdzić :/ po kilku dniach rowerek juz stał u mnie w pokoju biore te korby a one LUZEM wchodzą na suport :( no myslałem ze mnie **** zaraz tam strzeli ! ! ! Ale myśle no nic odesle mu. Pisze mu na gg ze korba jest do niczego a koles do mnie "Ze to juz nie jego PROBLEM" :( Takich kolesi powinni wybić z tego świata ! ! ! Mam jego dokładny adres i telefot (niestety jak dzwonie to jest "połączenie nie może być zrealizowane") ja jestem z Łodzi a koles z Sosnowca nie mam możliwości do niego jechać :/ Podaje jege dane:
Damian Nurzyński
ul. fabryczna 11
Siedlce 08-110
tel. 0-25 6442044
gg: 1107425
Jak jest ktos z Siedlec (Siedlc) i ma ochote i mozliwosci mi pomóc to prosze o kontakt na gg: 6881290
DZIEKI WSZYSTKIM ! !
Damian Nurzyński
ul. fabryczna 11
Siedlce 08-110
tel. 0-25 6442044
gg: 1107425
Jak jest ktos z Siedlec (Siedlc) i ma ochote i mozliwosci mi pomóc to prosze o kontakt na gg: 6881290
DZIEKI WSZYSTKIM ! !
-
- Kontakt:
eCH ja na twoim miejcu to bym popierdolil ta cała korbe tylko .. Wsiadł w samochod jechał do tej jebanej Kambodży gdzie on mieszka i mu zrobił z mordy jesien sredniowiecza a ta korbe bym mu w dupe hujowi wsadził . . . qrwy oszusty ****** . Ja tak mialem kupujac pierdolona piaste od **** z Allegro formuly za 80 zł qrwa Pisał ciec ze piasta jest sprawna wszytko oK . Dostalem biore sie za przeplatanie a tu kurwa 2 łozyska do wymiany no to *** kupilem nowe zalozylem kolo . Ale *** z tego jak piasta sciorana cała ma luzy jak sqrwysyn . Wiec jak cos kupujecie przez neta to TYLKO NA REAL !!! ~ to szczegułowo oglądnijcie bo w tym Kraju to Rodak rodaka wyjebie na złotowke Grrr .:[
[]\/[]onGooSe C[]-[]ardLuc[]<
a masz ten support nowy czy używany ??bo jak używany to istnieje możliwość że masz rozjechany czpień supportu na który nakładasz korbę.najlepiej pujdź do sklepu i sprawdń na nowej.a jeśli korba jest serio rozjechana to możessz postraszyć gościa albo wbić tam z ekipą i mu wtłuc tak że za bojazd ci odda kasę..powodzenia
http://ftmb.net/photos/image.php?imgid=1248
sprzedam rst gila sl za 180pln
sprzedam rst gila sl za 180pln
Dawno dawno temu ludzi nabijali dupa na wielkie drzewa ktore na koncu byly zaostrzone tak zeby latwiej w dupe weszlo... i tak ich nabijano i powoli sobie umierali bo wnetrznosci byly porozwalane ... stare ale jare mozna wyprubowac na tym chamie :D kanalia zaje***chana w dupe przez ojca ... ja bym to zrobil inaczej... zrobil nowy nr gg i powiedzial ze mam jego nr od znajomego i mam do sprzedania sporo czesci bo pozbywam sie roweru i wyjechal z czyms w dobrej cenie co on by chcial kupic :D on by powiedzial ze kupuje dal swoj adres i cena np. wyniosla go 200zł i jeszcze bym zarobil na nim a odeslal bym mu w paczce korbe :D :P to by bylo wredne posuniecie ale zalecane w takim przypadq :D
http://www.ebike.pl/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mnie oszukał Maciek Grzelag na allgro. Z Lublina koleś. Sprzedał mi Rock Shoxa indy c. Nigdy nie słyszałem o tym amorze a pisało tam że :
- ma 80 mm
-tłumienie olejowe
-stan celujący
W rzeczywistości było tak:
-63 mm
-brok tłumienia (miał elastomery czy jakiś shit)
-krzywa korona
-wyłamany ząbek z mocowania na koło
Ja do niego dzwonie że amor jest do rozwalony a on się pyta jak to się stało. Powiedział że przeleje mi spowrotem kase i czekałem tak miesiąc.
Potem prubowałem chociarz naprawić mocowanie na koło i dałem do spawania.
Wtedy dowiedziałem się że stop z jakiego są zrobione golrnie górne się nie da spawać.
I w ten sposób straciłem 120 zł
Ja spod wrocka a ten kolo z lublina z drugiego końca polski. :( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
- ma 80 mm
-tłumienie olejowe
-stan celujący
W rzeczywistości było tak:
-63 mm
-brok tłumienia (miał elastomery czy jakiś shit)
-krzywa korona
-wyłamany ząbek z mocowania na koło
Ja do niego dzwonie że amor jest do rozwalony a on się pyta jak to się stało. Powiedział że przeleje mi spowrotem kase i czekałem tak miesiąc.
Potem prubowałem chociarz naprawić mocowanie na koło i dałem do spawania.
Wtedy dowiedziałem się że stop z jakiego są zrobione golrnie górne się nie da spawać.
I w ten sposób straciłem 120 zł
Ja spod wrocka a ten kolo z lublina z drugiego końca polski. :( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=572248