Ochraniacz na miednicę

Januszpatentu
Kontakt:

Ochraniacz na miednicę

Post autor: Januszpatentu »

Witajcie! :P Od pewnego czasu zacząłem się zastanawiać nad ochraniaczem na biodra i 4 litery. Jakby nie patrzeć 70% moich gleb to były uderzenia biodrami o ziemię. Stąd mam do was pytanie, warto inwestować w coś takiego ?:)
str0gg
Kontakt:

Post autor: str0gg »

Posiadam jeżdżę, działa. Generalnie jak przydzwonisz normalnie to nic Cie nie boli, jak bardziej to jeszcze możesz jeździć i będziesz mieć większego siniaka niż zwykle. W kwestii cieplnej nie jest to jakiś specjalnie duży problem jeżeli kupisz the one'y. Co się tyczy komfortu nie czuć ich wcale.
str0gg.pinkbike.com
Januszpatentu
Kontakt:

Zastanawiam się nad x-factorami mega II. Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś napisał coś na ich temat.Wydaje mi się że to zacna propozycja certyfikaty itd, jednak wolałbym się upewnić od kogoś kto się zna :)
PietruH
Kontakt:

Post autor: PietruH »

Witam, kilka bolesnych lądowań na tyłku i boku i trafiłem na ten wątek :) Dołączam się do prośby o jakieś sprawdzone rozwiązania w tym temacie.

Przy okazji szukania natrafiłem na z pozoru niegroźny upadek, który zakończył się pęknięciem miednicy i przebiciem tętnicy : http://www.bikemag.com/videos/video-ced ... ith-death/ Pytanie, czy takie spodenki uchronią przed czymś takim :P ?
Januszpatentu
Kontakt:

Klim Tactical Shorts http://www.revzilla.com/snow/klim-tactical-shorts Dla kogoś z trochę większym zasobem portfela powinny być bardzo fajne.Mają piankę Poron Xrd która ma niesamowite właściwości pochłaniania udrzerzeń. No i łapią świetne opinie :)
str0gg
Kontakt:

Post autor: str0gg »

Nie jeździsz na motorze tylko pedałujesz niski profil i swoboda ruchu...
http://www.chainreactioncycles.com/pl/e ... prod129864
str0gg.pinkbike.com
cayennext
Kontakt:

Post autor: cayennext »

661 SUB czy 661 Bomber czy w ogóle coś innego? Zastosowanie: ambitniejsze wyprawy enduro i początki DH. Teren: głównie Beskidy, okazjonalnie Sudety. Budżet: 250 zł.
Twój Stary

Post autor: Twój Stary »

na allegro masz dosc tanio (ok 100zł) 2 rodzaje spodenek tsg, mam od nich zbroję i jest spoko
cayennext
Kontakt:

Post autor: cayennext »

Dziękuję za propozycję. Szkoda tylko, że jeden rozmiar (XL).
Jurkin Anita
Kontakt:

Post autor: Jurkin Anita »

jakis uzywany gdzies kupie?
wondero
Kontakt:

Post autor: wondero »

Zapewne jak używany, to szukaj na allegro albo na forach tematycznych, może ktoś ma do opchnięcia. :) Pozdro!
Nie gardzę szpiegami. Gardzę szpiegowaniem. I gardzę pogardą.
ODPOWIEDZ