Witajcie!
Z góry przepraszam jeśli nie ten dział - w razie takiego wypadku proszę o przeniesienie. Razem z przyjaciółmi walczymy o to, aby spędzić sierpień 2016 w Kanadzie, jednym z kroków przez nas podjętych jest projekt Polak Potrafi: https://polakpotrafi.pl/projekt/ekstrem ... boj-kanady
Dzięki któremu chcemy pozyskać pozostałe fundusze. Zwracamy się do Was z prośbą o symboliczne wsparcie projektu - każda kwota i dodatkowa wspierająca osoba ma dla nas ogromne znaczenie w dalszym poszukiwaniu sponsorów! Przedsięwzięcie ma ogromny potencjał reklamowy - podczas miesięcznego wyjazdu chcemy zrealizować kilka filmów i zrobić masę zdjęć, aby pokazać wszystko 'od podszewki', liczymy na Wasza pomoc!
Pozdrawiam, Banan.
Dla mnie tez to jest taki trochę śmieszny pomysł, ale czemu wychodzić z założenia ze jak ja nie mam czegoś to innym nie pomogę chociaż małym wkładem pomóc to mieć, tylko odrazu **** do dupy. Ja tam życzę ekipie high five powodzenia. Pozdro
A widziałeś kiedyś ile zarabia przeciętny student? Pozatym studia, praca, studia, praca a gdzie czas na rower? Ja pracuję na pełny etat i nie ma milionów a na taki wyjazd to nawet nie myślę o oszczędzaniu bo to by zajęło mi więcej czasu niż to jest warte...
Studia, praca, studia, praca - student ma 3 miesiące wakacje - w sam raz na rower
Idąc tą logiką - studiuję, chcę Land Cruisera ale nawet nie myślę o oszczędzaniu na niego bo by mi zeszło do emerytury - zrzucicie się na mnie?
Typowa lewacka logika: chcę coś ale mnie nie stać/nie chce mi sie pracować - kupcie mi
Sokół ile miesięcy w roku jeździsz na rowerze? Bo ja cały praktycznie. Wyobrażasz sobie czekać 9mc po to żeby przez 3mc pojezdzić na rowerze i robił byś to na takim poziomie jak teraz? Po drugie studenty często też w wakacje pracują. Po trzecie pisali ile mają wkładu własnego więc tez nie jest tak że nie dali nic, ale też z kosztami nie poszaleli.
Moja opinia jest taka chcesz to pomóż im nie to chodziarz nie hejtuj. Poza tym ty masz podejście nie mam nie jade, ja też ale im tak zależy, że są skłonni żebrać to żebrają i to ich sprawa jakie ludzie mają o nich zdanie. Moja rada nie masz zamiaru pomagać to nie pomagaj i siedź cicho, chcesz ich wspomóc w realizacji celów to pomóż.
Puncu pisze:Ta dyskusja prowadzi donikąd.
Jest to pomoc jak każda inna. Chcesz pomóc to pomóż. Nie? To przejdź obok bez słowa.
I tu apeluje o zakończenie tej dyskusji.
Wysłane z Commodore 64
No widziałem, nie pomogłem i poszedłem w pierony ale jak zobaczyłem hejty to mnie jakoś to wpieniło no i się odezwałem...
Ja to zakańczam.
Sorki za mały burdel.
Musi byc kanada. Nie moga byc naprzyklad czechy, a zreszta ja juz pomagalem mlodym chlopaka z mojej miejscowosci, ktorzy chcieli jezdzic ( troche sprzetu ktory mi juz nie byl potrzebny, jakies wyjazdy itp), a oni i tak po jakims czasie rowery sprzedali rowey i kaski, a kase przecpali i przepili i tyle bylo, wiec juz teraz pomagam tylko psa z schroniska. To tyle w temacie ale zycze powodzenia mam nadzieje ze bedziecie sie dobrze bawic.... Ja na swoj wyjazd do Kanady zbieram juz od 4 lat, za 2 lata wyle wam pocztowke, wiec dla chcacego nic trodnego....
Ale gównoburza i zawiść.
Kto nie chce pomagać to niech nie pomaga, to oczywiste. Ale po co wyśmiewać czy hejtować?
Żal dupę ściska co poniektórym że ktoś wpadł na dość odważny pomysł i jest bliżej wyjazdu?
Ja sam bym tak nie zrobił, uważam że każdy chce jechać do Whistler i gdyby każdy zrobił taki myk to nikt w końcu by na tym nie skorzystał, ale chłopaki byli pierwsi, odważyli się, coś na tym zyskali to chyba fajnie prawda? Trzeba się cieszyć z czyjegoś szczęścia a nie siać zawiść że to nie my.
@Banan725135650
Widzimy się w sierpniu!
Każdy ma swoje zdanie, niech je wyraża do woli, ale następne posty z listą życzeń czy ktoś chce land cruisera, porsche czy słonia będę usuwał - trzymajmy się tematu.
ZAWIŚĆ XD
Tak, żal mi dupę ściska, że mam rozum i godność człowieka i nie żebrzę po ludziach na swoje zachcianki, tylko ruszam dupę do roboty xD
Może jeszcze zazdrosny jestem? XD
szczerze mowiac nie bardzo rozumiem dlaczego Cie to tak rusza? nie popieram,to nie wspieram i nie widze powodu dla ktorego mialbym zuzywac klawiature.. po co obrazac innych i sie nadmiernie ekscytowac?