Pomoc w doborze sprzetu.

Jedrek409
Kontakt:

Pomoc w doborze sprzetu.

Post autor: Jedrek409 »

Witam.
odkładałem ten moment odkładałem ale juz trzeba bo ileż mozna jezdzic na tym złomie :D i dlatego przymierzam sie do wymiany mojej starej zjazdówki złożonej w 2005 na ramie balfa bb7 2003.

moje oko zawiesiło sie na 2 szczególnych modelach

Ns fuzz 2015
http://rowerowy.com/sklep/rowery/dh-fr/ ... kes-fuzz-2
oraz canyon dhx wipzone 2016
https://www.canyon.com/pl/gravity/torqu ... pzone.html

ale nadal jestem otwarty na wszelakie propozycje budzet max 11tys
(spotykałem sie juz z opiniami typów ze zjazdówka za 11 to nie zjazdówka, hajs w błoto, nie kupuj. ale mam je gdzie, Glorka odpada)

czy ktoś ma którykolwiek model jak to działa na co uważać,
wiem ze canyon niema dystrybucji i trzeba sciagac go samemu ale to nie przeszkadza.

gabayty
mam 194 wzrostu, 80kg wagi
dlatego tez szukam duzego roweru. (na GT Furry mnie nieestety niestać)

jesli ktos chce to po kupnie nowego (około marca) stary rower oddaje za przysłowiowy bezcen, moze od 3 lat nie było w niego wkładane nic poza hajsem na serwis ale jakiś czas jeszcze posmiga.

czekam na odp,
michalphs
Kontakt:

Re: Pomoc w doborze sprzetu.

Post autor: michalphs »

Sprawdź rowery od yt industries

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Jestem z małopolski.

Wychodze na pole.
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

Ja się podłącze, tez szukam coś w okolicy 10k. Póki co to stawiam na Yt tues al w rozmiarze L mam 190cm/88kg. Ma ktoś jakieś info ile się czeka na YT zamawiał ktoś go ostatnio ? Może są jakieś inne fajne opcje o których nie wiem ? :)
yaaz
Kontakt:

Post autor: yaaz »

Polecam się zapoznać z ofertą Norco, praca i geo modeli Aurum stawia yt i ns daleko z tyłu ;-]
pdmobil
Kontakt:

Post autor: pdmobil »

Kuzyn zamówił sobie ostatnio zielonego YT AL ;) Ja mam DHX'a i jestem zadowolony i mogę polecić :) Co do Fuzz, za 12tys zł za sprzęt na X7 to śmiech na sali.
Zajrzyj jeszcze na Gamblera, w Niemczech są promocje na niego. Ghost DH 7 też niczego sobie. A co do Norco Aurum na zachodzie jakoś mało tego jeździ jak juz kolega tak wywyższa prace i geo tej marki.
yaaz
Kontakt:

Post autor: yaaz »

Na jakiej twierdzisz, że mało tego jeździ? Na pucharze świata jeździ conajmniej kilka aurum'ów. Mniemam, ze Twój wniosek jest po ilości ofert sprzedaży na pb/olx/allegro?
ODPOWIEDZ